2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 95 پست
خودتو ناراحت نکن گلم  خیییلی داری خودتو عذاب میدی بخدا همه چی به مرور درست میشه  زمان وا ...

درسته عزیزم حقیقت اینه ک ما تحمل هیچ تغییری نداریم الان دلمون برا همون غوز یا همون افتادگی تنگه باورت نمیشه از وقتی عمل کردم حسرت بینی های زشت مردم رو میخورم ک بالاخره هر چی هست مال خودشونه و برچسب عملی بهشون نخورده بالاخره دغدغه ای ندارن و راحت دارن برا خودشون زندگی میکنن.الان اگ زیباترین زن جهان هم بشیم دلمون برا همون چهره معصوم بی دغدغه فکری تنگه من الان تنها آرزوم اینه ک با ژل یکاری کنن از حالت عملی بودن دربیاد ک راحت برم تو اجتماع چون معلومه عمله همه نگاها میاد سمت بینیم و چون ظاهر قشنگی از عمل نداره هر کی نگا کنه من ناراحت میشم و پیش خودم فکرای بد میکنم فقط خدا کنه با ژل همونجوری بشه ک میخوام تا راحتر بتونم ب زندگیم ادامه بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دکتر عالی سراغ دارم تا الان بیمارای اعصاب و روان رو خیلییییی زیاد درمان کرده و ب شخصه دیدم  ...

من قزوینم عزیزم خیلی دوره برام 

مرسی که بفکرم هستی 

امروز اووووونقد گریه کردم 😔همش میترسم و نگرانم درست نشم خوب نشم 

من قزوینم عزیزم خیلی دوره برام  مرسی که بفکرم هستی  امروز اووووونقد گریه کردم 😔همش میتر ...

عزیزم تو وسواس فکری داری برا همین داری خودتو عذاب میدی 

بخدا خوب میشی گلم 

چ دارویی مصرف میکنی؟

عزیزم تو وسواس فکری داری برا همین داری خودتو عذاب میدی  بخدا خوب میشی گلم  چ دارویی مصرف ...

همش از ابجیم میپرسم صدام تو دماغی نشده میگه نبخدا 

میگم زشت نشدم میگه نه والا 

مثله خوره افتاده به جوونم همش میگم خدایا میشه از خواب بیدار شم ببینم دماغمو هنو عمل نکردم 😔😔😔

همش از ابجیم میپرسم صدام تو دماغی نشده میگه نبخدا  میگم زشت نشدم میگه نه والا  مثل ...

حتما برو متخصص مغز و اعصاب 

فقطم همین دکتر برو 

چقدر وسواس فکری هات مثل منه 

فقط من در مورد چیای دیگه دیوونه میشم 😀😀

در مورد بینی انقدر ذوق میکنم الان 

اون موقع منم سختم بود ولی عادی میشه 

چند وقت شده الان ؟

حتما برو متخصص مغز و اعصاب  فقطم همین دکتر برو  چقدر وسواس فکری هات مثل منه  فقط م ...

الان دوماه شده عمل کردم 

وسواس فکری پدرمو دراورد از الان غصه پاییز و زمستون رو دارم که با دماغ عملی چقد سخته مثلا🥺😔😔

الان دوماه شده عمل کردم  وسواس فکری پدرمو دراورد از الان غصه پاییز و زمستون رو دارم که با دماغ ...

عزیزم فکر میکنی تا پاییز اینجوری هستی 😳

نهایت آخر تابستون عادیه همه چی برات 

🤭

ی مختصر از خودت و داروهات و حالات روحیت بهم بگو من فرصت کنم برم پیش همون دکتر ک گفتم  مطمعنم خ ...

شاید واست خنده دار باشع ولی ببخشید یکم مخاط بینیم بیشتر شده البته ابریزش اصلا ندارم 

بعد با دستمال تمیز میکنم بعد که تمیز میکنم انگار یکی تو وجودم میگه دیدی دماغ عملی دردسره دماغ خودت چش بود راحت سه روزم تمیزنمیکردی مثل گل بود 

یا میگم وااای زمستون و سرما میخام چیکار کنم یا سرما بخورم فین فین میخام کنم همش 

یا میگم وااای این کیپ شدنا و گرفتگی درست نشه همیشه اینطوری بمونه 

و کللللی اگه های دیگه که دمار از روزگارم دراورده 😔😔😔😔😔😔میزنه حمله بهم دست میده ببخشید اگه طولانی شد حالا این سه مورد از صد مورد فکر و خیالای منه

عزیزم فکر میکنی تا پاییز اینجوری هستی 😳 نهایت آخر تابستون عادیه همه چی برات  🤭

اره دیگه همین فکرای بیخودی منو پیرم کرده 

مثلا میگم واااای زمستون و سرما واسه یه دماغ عملی به راحتی قبل نیس 😔

کیپ میشه میگیره ابش میاد و هزااااران فکر که نمیدونم کدومش درسته کدومش نه

شاید واست خنده دار باشع ولی ببخشید یکم مخاط بینیم بیشتر شده البته ابریزش اصلا ندارم  بعد با دس ...

خوب مخاط بیشتر عادیه دیگه 

مثلا عمل کردی عزیزدلم 

آدم دستش زخم میشه تا خوب بشه کلی اذیت میشه 

این دیگه بینیه 

پس ب اندازه بزرگی عمل زحمت هم داره دیگه 

انقدر برات عادی شه ب این روزات بخندی 

بینی سفت هم کم کم خوب میشه 

من باورم نمیشد بتونم بهش دست بزنم تو حموم 

حس سفتی بدی داشت 

الان عادی میشورم صورتمو 

چند سالته ؟؟

خوب مخاط بیشتر عادیه دیگه  مثلا عمل کردی عزیزدلم  آدم دستش زخم میشه تا خوب بشه کلی اذیت ...

۲۷سالمه عزیزم 

مثلا ینفر گفت بعد عمل نمیشه اب دماغو بالاکشید موقع مریضی همینجوری میاد 

من باز استرس گرفتم