2777
2789
اصلا عقد آریایی این مدلی نیست و این چرندی که چندین ساله الکی میگن آریایی های قدیم این مدلی عقد میکرد ...

واقعا حرف حق.یسرسافکرمیکنن اینحوربگن خیلی کلاس داره 

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
ول کنید حالا ببنیم این مهرالسنه چیه

مهریه ای که در زمان پیامبر برای همسران  و دختران ایشان در نظر گرفته میشد   اسمش رو گذاشتن مهرالسنت  معادل ۵۰۰ درهم  که تو هر کشور مسلمانی میتونی به واحد پول اون کشور یا معادل نقره تبدیل کنی عدد دقیقش رو بفهمی   چقدر میشه 

تو هرشهر و استان و هر خانواده ای میزان مهریه به درخواست عروس هست بعضیا مذهبی تر هستن مهر السنت تو عقدنامه مینویسن  

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حرف حق.یسرسافکرمیکنن اینحوربگن خیلی کلاس داره 

اخه حداقل برن عقد اصل ایران باستان رو بخونن و اونو بگن کلاس داره ادم زورش نمیگیره اشکالیم نداره اخه این چرت و پرتی که سرهم کردن و کل دنیا پیچوندن این عقد باستانی ایرانه چیه دیگه زشته به خدا جز اینکه دنیا بهمون بخنده هیچی دیگه نیست

کاش میشد بشی🖤💔
اخه حداقل برن عقد اصل ایران باستان رو بخونن و اونو بگن کلاس داره ادم زورش نمیگیره اشکالیم نداره اخه ...

اره موافقم خیلی چیزازومدکزدن که اصلا وجودنداشته

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
من کپی عقدنامه ام تو گوشیم هست اگه با گوشی بودم برات میزاشتم الان با سیستم سرکارم نمی تونم عکس بفرست ...

نه موضوع مهرالسنه نیست شاید یه تعدادی اونو ننویسن من خودمم خوشم نمیاد ولی طبق قوانین ایران تا نکاح عربی خونده نشه عقد جایی ثبت نمیشه

کاش میشد بشی🖤💔
اخه حداقل برن عقد اصل ایران باستان رو بخونن و اونو بگن کلاس داره ادم زورش نمیگیره اشکالیم نداره اخه ...

اینهمه مراسم های خنده دار دیگه از پاتختی و چادربرون   بله برون  و حنابندون  و ........ واسه خالی کردن جیبمون داریم اینم روش   

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
بحث کلاس نیست. بحث اینه ک من خودمم خطبه عربی  و قبول ندارم

منم قبول ندارم ولی ایناروندیدی چه فیسی میان برااین عقد 

بحث کلاس نیست. بحث اینه ک من خودمم خطبه عربی  و قبول ندارم

من بیشتر از تو قبول ندارم ولی طبق قوانین ایران فعلی چاره ای نیست و باید خونده بشه درضمن اون متنی که رواج دادن هیییییییچ ارتباطی به عقد آریایی نداره عقد ایران باستان یه چیز دیگه هست حداقل برید اونو پیدا کنید ابرو هرچی ایرانیه بیشتر از این نره هیچ کجای دنیا مردمش مثل ایران بی خبر گذشته و تاریخ کشور خودشون نیستن دلیل پس رفت و تو سری خوردنمون هم از کل دنیا همینه

کاش میشد بشی🖤💔

آفرین 

حتی اینقدر تحقیق نمی‌کنند که متنی که داره با عنوان عقد آریایی خونده میشه فریدون مشیری اولین بار گفته ،با همین احوال و همین اطلاعات میان سنگ تاریخ و تمدن ایران رو به سینه میکوبن که وای وای ما خیلی آریایی هستیم