2777
2789
اینهمه مراسم های خنده دار دیگه از پاتختی و چادربرون   بله برون  و حنابندون  و ....... ...

اینم داشته باشید ولی نه به اسم عقد آریایی و عقد باستانی ایران اون مراسمای مسخره هرچقدرم مسخره باشه حداقل به ریشه و اصل و نصب و تاریخ ربطش نمیدن مردم که بگن دوره باستان ما این مدلی بودیم اونم وقتی چنین چیزی وجود نداشته

کاش میشد بشی🖤💔

ولی فاز اونایی که حاضر میشن هزینه خیلی بیشتر بدن که قاچاقی و توی بعضی محضر های خاص یه خطبه عقدی بخونن که  فقط خطبه عربی نباشه چیه ؟! انگار فقط یه لجبازی پشت این رفتار پنهان هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین  حتی اینقدر تحقیق نمی‌کنند که متنی که داره با عنوان عقد آریایی خونده میشه فریدون مشیری ا ...

بعد ببین چطور آبروی کل ایران تو جهان میرن

چند روز پیش همین جا تو یه تاپیکی من گفتم ترک ها بر ایران حکومت کردن و ایران سالیان زیادی تحت فرمانشون بوده چند نفر با گارد بسیار شدیدی گفتن ترکها هیچ وقت توی ایران سلطنت نکردن درحالی که اگر ساده ترین کتابای تاریخ رو فقط چند جمله ازش بخونن متوجه میشن در چندین سلسه مختلف اتفاقا توی ایران سلطنت کردن من نمیدونم پس سلجوقیان تیموریان ایلخانان قره قویونلوها آق قویونلو ها و چندین دوره دیگه اگه ترک نبودن پس چی بودن اصلا این همه مردم ترک زبان که توی کشور ما الان هستن پس ریشه از کجا دارن و چطوری بوجود اومدن ولی حتی همین مسئله ساده رو نمیخوان درک کنن و خیلی زشته برامون که ابتدایی ترین مسئله تاریخمون رو نمیدونیم

کاش میشد بشی🖤💔
نه موضوع مهرالسنه نیست شاید یه تعدادی اونو ننویسن من خودمم خوشم نمیاد ولی طبق قوانین ایران تا نکاح ع ...

شاید هم بشه شما چطور مطمئنی میری محضر ثبت میکنه زمان ما پسر کارت پایان خدمت نداشت عقد نمی کردن محضر ما اشنا بود انجام داد 

خیلی پارتی بازی هست که من و شما ازش خبر نداریم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
شاید هم بشه شما چطور مطمئنی میری محضر ثبت میکنه زمان ما پسر کارت پایان خدمت نداشت عقد نمی کردن محضر ...

بحث پارتی بازی جدای از قوانین عزیزم با پارتی که تو میتونی کل دنیا رو بهم بریزی صحبت قوانین با پارتی فرق داره

کاش میشد بشی🖤💔
بحث پارتی بازی جدای از قوانین عزیزم با پارتی که تو میتونی کل دنیا رو بهم بریزی صحبت قوانین با پارتی ...

خوب پس نباید بگی نمیشه میشه بدون عقد عربی ثبت بشه

خوبی؟ من قوانین فعلی ایران رو گفتم که هرجای دنیا باشی این قانون هست برات

من خوبم شما خوبی ؟

شما گفتی امکان نداره بدون عقد عربی بتونین تو محضر عقدتون رو ثبت کنید من گفتم امکان داره با بند پ  یعنی غیر قانونی هم میشه پس امکانش هست که کسی غیر قانونی کاری انجام بده 

همیشه که همه چی قانونی نیست عزیزم 

و در مورد اینکه هرجای دنیا باشی ....

میدونم شما میگی قانونی نیست  که این کار انجام بشه پس نمیشه ولی حرف من و شما با هم تناقض داره من میگم در صورت اینکه قانونی نباشه امکان داره پس میشه 

خیر قوانین ایران فقط در این کشور هست و وقتی شما خارج از اینجا ازدواج میکنی مکلف نیستی به قانون ایرانی عقد کنی