من محضر عقد کردم هیچ کس نکاح سنتی نخوند 😉😉😉 و فقط ثبت محضری شد اینجا چون همه میرن حرم برا ...
منمشهدم
ولی خوندن
کاری ندارن اصلا ب حرم رفتن نرفتن
بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره باید عقدزسمی کنن بعد اون عقداآریایی هم براکلاس میگیرین مثلا
اصلا عقد آریایی این مدلی نیست و این چرندی که چندین ساله الکی میگن آریایی های قدیم این مدلی عقد میکردن یه خرافات چرته که اصلا هم کلاس نداره اگر یکم پیگیر تاریخ و گذشته خودمون بودیم الان همه جا این چرت و پرت رو رواج نمیدادیم که این عقد آریاییه اگر تاریخ میخوندیم نه تنها عرب بلکه کل جهان به سرمون سوار نمیشد و به ریشمون بخنده
من 13 ساله عقد کردم همچین چیزی نشنیده بودم فقط شنیده بودم مهریه شون اب بود نمک بود
ابتدای تمام مهریه ها مینویسن مهرالسنه حضرت زهرا که هنون دینار معادل روز هست ولی دیگه ذکر نمیکنن که چه میزان و چه مبلغی هست آب و نمکم بریز دور مهریه داشته یکم تحقیق کنید که راحت گولمون نزنن مثل همین عقد آریایی که جند ساله مدش کردن چهار نفر دور هم نشستن گفتن چندتا جمله سرهم کنیم ایرانیا رو راحت گول بزنیم اینام که دنبال ریشه و منبع هیچی نیستن راحت میپذیرن و گول میخورن