هیچ نری درخواست دوستی نده چون میبرمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁.
احتمالا تاحالا نه ازدواج کرده نه کسی دور و اطرافش دیده ازدواج کرده باشه که از این قانون خبر نداره که هرکجای دنیا باشه طبق قوانین ایران تا این مرحله رو انجام نده ازدواجش در هیچ کجا ثبت نمیشه
احتمالا تاحالا نه ازدواج کرده نه کسی دور و اطرافش دیده ازدواج کرده باشه که از این قانون خبر نداره که ...
اره باید عقدزسمی کنن بعد اون عقداآریایی هم براکلاس میگیرین مثلا
هیچ نری درخواست دوستی نده چون میبرمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁.
مهریه نقره چیه دیگه والا ما سکه مهرمون هست به بقیه چیزا کار نداریم
پس نگو عقدم اریاییه وقتی سکه مهریه داری یعنی اریایی نیست و عربیه در تمام مهریه ها مهرالسنه حضرت زهرا ذکر میشه نمیان بنویسن فلان مقدار نقره مینویسن مهرالسنه تو احتمالا اصلا عقد نکردی که اینو نمیدونی