2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقدم اریایی بود از عربا خبر ندارم 

هرچقدرم آریایی باشه طبق قوانین ایران باااااید این مرحله رو انجام بدی نگو که نمیدونی تا انجام ندی اصلا ازدواجت جایی ثبت نمیشه

کاش میشد بشی🖤💔
من عقدم اریایی بود از عربا خبر ندارم 

ولی قبل این کارا باید النکاح وسننی بخونن برات

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
هرچقدرم آریایی باشه طبق قوانین ایران باااااید این مرحله رو انجام بدی نگو که نمیدونی تا انجام ندی اصل ...

مهریه نقره چیه دیگه 

والا ما سکه مهرمون هست به بقیه چیزا کار نداریم 

ولی قبل این کارا باید النکاح وسننی بخونن برات

احتمالا تاحالا نه ازدواج کرده نه کسی دور و اطرافش دیده ازدواج کرده باشه که از این قانون خبر نداره که هرکجای دنیا باشه طبق قوانین ایران تا این مرحله رو انجام نده ازدواجش در هیچ کجا ثبت نمیشه

کاش میشد بشی🖤💔
احتمالا تاحالا نه ازدواج کرده نه کسی دور و اطرافش دیده ازدواج کرده باشه که از این قانون خبر نداره که ...

اره باید عقدزسمی کنن بعد اون عقداآریایی هم براکلاس میگیرین مثلا

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
مهریه نقره چیه دیگه  والا ما سکه مهرمون هست به بقیه چیزا کار نداریم

پس نگو عقدم اریاییه وقتی سکه مهریه داری یعنی اریایی نیست و عربیه در تمام مهریه ها مهرالسنه حضرت زهرا ذکر میشه نمیان بنویسن فلان مقدار نقره مینویسن مهرالسنه تو احتمالا اصلا عقد نکردی که اینو نمیدونی

کاش میشد بشی🖤💔
احتمالا تاحالا نه ازدواج کرده نه کسی دور و اطرافش دیده ازدواج کرده باشه که از این قانون خبر نداره که ...

من محضر عقد کردم هیچ کس نکاح سنتی نخوند 😉😉😉 و فقط ثبت محضری شد 

اینجا چون همه میرن حرم برا عقد تو محضرا دیگه کسی از این چیزا نمیخونه