2777
2789
من یه وقتایی فکر میکنم این خواب مرده ها رو دیدن در واقع حُقه یا قدرت تصویرسازی مغز ماست که یه رویا ب ...

وقتی بیان خبر از اینده بدن ودقیقا همون بشه چی؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ ینی تموم شدن. ینی هیچ بعدش چیی وجود نداره. وقتی این شانسو داشتیم که به این دنیا بیاییم باید قدر ...

گاهی فکر میکنم ما پیش از دنیا اومدن مثلا یه تیکه از میلیاردها سنگ معلق تو فضا بودیم. بعد بهمون گفتن این شانس رو داری چندسالی حیات رو در کالبد یه انسان با این سرگذشت تجربه کنی، آیا مایلی؟ و ما به اون سوال جواب مثبت دادیم که الان اینجا هستیم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خب که چی آخر بیایم سختی بکشیم زندگی کنیم بریم؟تموم؟همین؟ اخه اینطوریم نمیشه 

ینی تو دلت نمیخواد همه ی اینا یه روز تموم شه؟ هرچقدر هم که خوب یا بد بود بالاخره باید تموم شه یه روزی. وقتی زیاد زندگی کنی مرگ عادیو قشنگ تر میشه 

تفکر داشتن کاری نداره تو میتونی راجب خلقتت، خدات دنیات راجب هر کسی تفکر داشته باشی، ولی مهم اینه آیا ...

اینکه یکی تورو خلق کرده تو این دنیا این همه نعمت بهت کوچکترین نقصی در این دنیای به این بزرگی به وجود نیاورده بنظرت تفکر به این نالایقیه. هممون میدونیم که خدا وجود داره خدایی که حواسش به هممون هست خدایی که این همه نعمت بهمون داده خدایی تا اون نخواد چیزی نمیشه این نالایقیه

من یه وقتایی فکر میکنم این خواب مرده ها رو دیدن در واقع حُقه یا قدرت تصویرسازی مغز ماست که یه رویا ب ...

بحث خاب دیدن متفاوته..

ولی در کل بعضی خوابها واقعی هستن..و در فلسفه بشون میگن رویای معبره..ینی خوابی ک واقعیتِ زندگیمون اونو برامون در عالمی ک روح از بدنمون جدا شده ب نمایش بزاره..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
وقتی بیان خبر از اینده بدن ودقیقا همون بشه چی؟

شاید باور نکنی ولی مغز انقدر قدرتمند و عجیبه که گاها میتونه درباره آینده هم به تو اطلاع بده. مثل وقتایی که یهو الکی دلشوره میگیریم و اتفاق بدی هم میفته. ما فقط چند درصد کم از مغزمون میتونیم استفاده کنیم و کلی بخش خارق العاده داره که ما ازش بی بهره ایم هنوز. اونایی که توانایی پیشگویی و کارهای عجیب دارن یه مثال زنده از توانایی مغز هستن. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اینکه یکی تورو خلق کرده تو این دنیا این همه نعمت بهت کوچکترین نقصی در این دنیای به این بزرگی به وجود ...

اولا اینو براتون روشن کنم.

چرا برا من دارین توضیح میدین؟من به خدا معتقدم.

این حرفا صرفا در مقابل این بود کسی که به خدا معتقد نیس جاش تو زباله دونیه.خیر .من با این مخالفم.

من خدامو قبول دارم، ولی کسی هم که قبول نداره از نظر من لیاقتش رو باید با انسانیتش سنجید نه با اعتقاداتش.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اولا اینو براتون روشن کنم. چرا برا من دارین توضیح میدین؟من به خدا معتقدم. این حرفا صرفا در مقابل ا ...

داریم بحث میکنیم چرا عصبانی میشین من نگفتم شما معتقد نیستی و فلان انسانی که به خلقت خودش پی نبرده انسانیت نداره 

گاهی فکر میکنم ما پیش از دنیا اومدن مثلا یه تیکه از میلیاردها سنگ معلق تو فضا بودیم. بعد بهمون گفتن ...

دقیقا چقدر عالی گفتی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بسته به زمان فوتشون توی خاک میپوسن و دوباره به چرخه طبیعت به صورت ، خاک ، آب و گاز برمیگردن

ن این نمیتونه درست باشه..!

انسان بعد از مرگش جسمش رو از دس میده..ولی روحشو ن..!!!!

و در واقع چون روحش از کالبدِ جسمش خارج میشه ب مکان دیگری سفر میکنه و اونجا شروع ب زیستن میکنه..

انسان با مرگ از بین نمیره..

با مرگ شروع میکنه..

انسان در ابتدا خاک گاز اب نبوده ک ب همون حالت برگرده..

انسان روح بوده..و دوباره تبدیل ب روح میشه..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.