2777
2789
دین اسلام نمیگه اگه حجابتو رعایت نکنی دوزخ و فلان برات آماده میکنیم؟!

نه!

پایینتر جوابتو دادم..

اگر دوس داشتی بخون..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دین ما نمیگه یااینا رو انجام بدی یا ته جهنمی! دین اسلام اینا رو حتی واجب نکرده!! دستورشونو داده ها ...

عزیزم اگه دین ما اینو میگه پس چرا اونایی که نمیپوشونن رو میکنن تو گونی؟مگه جامعه ما جامعه اس.لامی نیست؟

چون نپوشوندن رو طبق حرفای شما کار بد ضد اس.لام میبینن و میخوان از جهنم رفتن مردم جلوگیری کنن😂

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عزیزم اگه دین ما اینو میگه پس چرا اونایی که نمیپوشونن رو میکنن تو گونی؟مگه جامعه ما جامعه اس.لامی نی ...

برای اینکه جامعه ی ما صرفا اسمش اسلامیه اما شناخت و عملش ب اسلام زیرصفره..

و مسئله ی دوم اینکه اونایی ک ادعایِ اسلام دارن و جامعه رو میگردونن مشکل دار هستن و ب اسلام معنا و مفهومات غلللط دادن..

بنابراین نمیشه گف اسلام مشکل داره..

بلکه ادمایی ک جامعه رو ب دس گرفتن مشکل دارن..

تقصیرِ اسلام چیه ک یک عده بخاطر سودجوییهاشون اونو اشتباه ب سمع مردم میرسونن..؟

هرچند مردمِ روشنفکر خودشون دنبال حقایق میرن..

تا متوجه بشن مشکل واقعا از اسلامه؟یا از مدعیان ب اسلام؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

یک حاج اقایی برای ما تو کربلا توضیح داد که همه مسلمانان در وادی السلام هستن و از ۵ شنبه تا  نزدیکای عصر جمعه اجازه دارن و میان توی مزارهاشون تا کسایی که میان پیششونو ملاقات کنن و ارام بشن و خانواده هاشونم حضورشونو بیشتر حس کنن.حتی میگفت برای همین میگن نزدیک عروب جمعه مزار نمونید بزارید برن چون اونا دوستدارن برن ولی چون شما مهمانشون هستین محبورن بمونن و اذیت میشه روحشون.

خدایا مددی...