2777
2789

یکی میگه با مرگ تموم شدن و هیچ

یکی میگه برزخ هستن

یکی میگه رفتن به بُعد چهارم

یکی میگه تناسخ پیدا کردن و برگشتن

یکی میگه تبدیل به انرژی یا هر شی دیگه ای شدن

واقعا کدوم درسته؟ مرگ خیلی اسرارآمیزه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عالم برزخ هستن..

اونا الان روح هستن..

و بله ب خوابمون میشه بیان..

میشه بمون سر بزنن..

اینکه بفهمن ب یادشونیم یا ن..خیلی بحث گسترده ایِ..

نمیدونم سایت چقدر جنبشو داره..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
یعنی اگه کسی دین نداشته باشه کافره؟

کسی که خدارو قبول نداشته باشه کافره بعضی از اطرافیان خودمون ماداریم که اصلاخداروانکارمیکنن که کی ازون دنیا اومده هرکی مرد که مرد خوب درسته شیعه است ولی کافره 

دین که نه کسی که بع خدا اعتقاد نداره کافره بهترین دین انسانیته 

ولی من دیدم کسایی رو که میگفتن به خدا اعتقاد ندارن ولی انسان شریف، متمدن و لایقی بودن.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
کسی که میمیره دیگه وجود نداره، فقط یه بدن خالیه. همونطور که تو شکم مادرمون بودیم یا قبل ترش هیچی یاد ...

خب بعدش چی؟یعنی ما الکی اومدیم این دنیا؟خب مثلا که چی؟بلاخره یه پایان و یه شروعی هست 

نمیدونم چرا خیلی بی تر از اندازه پیچیدس

به چرخه طبیعت برگشتن

ینی الان در این دنیا زندگی میکنن؟؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

همیشه میترسم پدرم رو از دست بدم سنش بالاس بخاطر ما خیلی زحمت کشید الان زمین گیر شده من با تلاشم میتونم زحمتشو جبران کنم اما تلاش نمیکنم تنبلی میکنم😔هعییی یه صلوات برای موفقیتم بفرستین خواهش میکنم😔

کسی که خدارو قبول نداشته باشه کافره بعضی از اطرافیان خودمون ماداریم که اصلاخداروانکارمیکنن که کی ازو ...

به نظر من مسلمان یا شی.عه بودن به زبون نیس به اعتقاد و ایمان قلبیه

تو شی.عه یا مسلمانی چون صرفا در ایرا ن به دنیا اومدی همین.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️