2777
2789
به این چیزا فکر نکن^^

فکر خالی فایده نداره باید تحقیق کنیم 

زندگی رو پیچیده کردن نمیدونن چطور زندگی کنیم 

در صورتی که خدا با خلقت انسان دوباره با فرستادن پیامبران بر انسان لطف کرد  ... 

راه زندگی و حق در دنیا به ما گفته شده اگر حق پذیرفته باشیم

این همه معجزه که هیچ ساحر و مرتاضی نمیتونه انجام بده , پیامبر آورده حالا باید ایمان بیاریم 

الان تو این دنیا چنتا دین وجود داره یک مسیحی دو زرتشتی‌ها سه یهودی چهار اسلام و ...

قرآن حضرت محمد حضرت عیسی حضرت موسی که فقط در دین اسلام همه این پیامبران را قبول داریم اما پیروان ادیان دیگر نه! مثلا یهودی‌ها حضرت محمد و عیسی رو قبول ندارن مسیحی ها حضرت محمد ولی ما تمام پیامبران رو قبول داریم

حالا کدوم دین خداست تحقیق کنیم کی درس میگه کی حق کی ناحق 

خب باید به این برسیم قلبا وشناخت پیدا کنیم ...

بعد در دنیا چگونه زندگی کنیم چگونه زندگی کنیم که به این همه مشکلات که اکثر باعثش خودمونیم , تصمیمات و انتخابات خودمون به وجود میاد , دچار نشیم ...

دین راه زندگی به ما میده راه نجات بشر از این مشکلات رو نشون میده ... 

یاعلی 

دلم برای بردارم تنگ شده😭😭به ناحق رفت😭

الهی بگردم میفهمم عزیزم منم تازه عزیز از دست دادم بیا بغلم فدات شم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من دیدم کسایی رو که میگفتن به خدا اعتقاد ندارن ولی انسان شریف، متمدن و لایقی بودن.

من نگفتم نالایقه بهشون کافر میگن درضمن کسی که تفکری از خلقت خودش نداره قطعا نالایقه

کسی که میمیره دیگه وجود نداره، فقط یه بدن خالیه. همونطور که تو شکم مادرمون بودیم یا قبل ترش هیچی یاد ...

کسی ک میمیره تمام نمیشه ک بگیم وجود نداره..

کسی ک میمیره تازه شروع میکنه..

مرگ فقط مرگِ جسم هس..

روح هیچوق نمیمیره..

فقط از جایی ب جای دگ منتقل میشه..

برای همین انسان همیشه جاودانه است..

برای همین انسان اشرف مخلوقاته..

چون حالا ک پدید اومد..دگ نمیشه از بین بردش..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
تو عالم برزخ هستن.. اونا الان روح هستن.. و بله ب خوابمون میشه بیان.. میشه بمون سر بزنن.. اینکه ب ...

من یه وقتایی فکر میکنم این خواب مرده ها رو دیدن در واقع حُقه یا قدرت تصویرسازی مغز ماست که یه رویا با شخص متوفی برای ما میسازه تا بهمون تسلی بده و واقعا روح اون شخص نیست که به خواب ما اومده

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خب بعدش چی؟یعنی ما الکی اومدیم این دنیا؟خب مثلا که چی؟بلاخره یه پایان و یه شروعی هست  نمیدونم ...

مرگ ینی تموم شدن. ینی هیچ بعدش چیی وجود نداره. وقتی این شانسو داشتیم که به این دنیا بیاییم باید قدر همه ی لحظات و بدونیم 

من نگفتم نالایقه بهشون کافر میگن درضمن کسی که تفکری از خلقت خودش نداره قطعا نالایقه

تفکر داشتن کاری نداره تو میتونی راجب خلقتت، خدات دنیات راجب هر کسی تفکر داشته باشی، ولی مهم اینه آیا تفکرت واقعا درسته یاصرفا طوطی وار داری یه چیزایی رو از رو بقیه تکرار میکنی؟

کسی که تفکر درست نداره نالایقه عزیزم‌

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من. حتی به کهکشان هم فکر میکنمـ...  به ۷آسمون ازینکه، کره زمین  با آدم هاش،  یه نقطن ...

میدونی حالا از اینا بگذریم چه سوالی ذهن اکثریت و درگیر کرده؟اینکه این دنیا چطوری بوجود اومده ،اصلا خدا از کجا اومده خدا چشکلی خدا شده

متوجه منظورم میشی حیلی پیچیده گفتم😂

مرگ ینی تموم شدن. ینی هیچ بعدش چیی وجود نداره. وقتی این شانسو داشتیم که به این دنیا بیاییم باید قدر ...

خب که چی آخر

بیایم سختی بکشیم زندگی کنیم بریم؟تموم؟همین؟

اخه اینطوریم نمیشه