2777
2789
داریم بحث میکنیم چرا عصبانی میشین من نگفتم شما معتقد نیستی و فلان انسانی که به خلقت خودش پی نبرده ان ...

نه عزیزم اصلا عصبانی نیستم😄 چرا باید عصبانی باشم آخه

اتفاقا منم در کمال آرامش توضیح دادم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اولا اینو براتون روشن کنم. چرا برا من دارین توضیح میدین؟من به خدا معتقدم. این حرفا صرفا در مقابل ا ...

کسی که خدا رو قبول نداره  منکر  وجود خالقشه  اصلا  ارزش نداره حتی گفته شده  تشییع جنازه این جور اوما هم  شرکت نکنین.   چطور میشه  خدایی که تورو  اشرف مخلوقات  کرده  نعمت داده  اصلا کل هستی جهان از وجود خداست.   هزار تا دانشمند و فیلسوف هم  بیان   نمیتونن  اسرار  قران  عملی کنن  کشف کنن  بعد  بنظرت  ما بیایم  بگیم  خب  اشکال نداره  خدارو  قبول نداره که نداره  مهم اینه  ادم  شریفیه؟   

😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی تو دلت نمیخواد همه ی اینا یه روز تموم شه؟ هرچقدر هم که خوب یا بد بود بالاخره باید تموم شه یه روز ...

خب چرا بلاخره که تموم میشه،من میگم بعدش چیه ؟اخه شما میگی مرگ ینی تموم شدن. ینی هیچ بعدش چیی وجود نداره

ولی من میگم خب اگه وجود نداره پس چرا اومدیم؟اومدیم سختی بکشیم زندگی کنیم بعد بمیریم تموم شه بره کلا ،یعنی هیچ اتفاقی نمی‌افته؟

نه عزیزم اصلا عصبانی نیستم😄 چرا باید عصبانی باشم آخه اتفاقا منم در کمال آرامش توضیح دادم

ببخشید فک کردم عصبی شدی😂😂خب هر کس نظری داره امیدوارم انقدری معجزه برات اتفاق بیوفته بدونی من چی میگم خدا تا اینجا خیلی هوامو داشته بعد از اینم داره من مطمعنم فقط دلتو صاف کن

گاهی فکر میکنم ما پیش از دنیا اومدن مثلا یه تیکه از میلیاردها سنگ معلق تو فضا بودیم. بعد بهمون گفتن ...

ن ..ما سنگ نبودیم..

ما عدم((یعنی پوچی))بودیم..

در ما از روحی ب اسمِ روح خدا ((ما مسلمانها اسمشو میزاریم خدا..دیگری بزاره قدرت برتر..یکی دگ بزاره مسیح این اسامی مهم نیس..میخام بگم ک از یک روحی  در وجودِ عدمِ ما دمیده شد..))

و ب روح تبدیل شدیم..

و بعد بهمون شکل و شمایل داده شد..

و بوجود امدیم..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
کسی که خدا رو قبول نداره  منکر  وجود خالقشه  اصلا  ارزش نداره حتی گفته شده   ...

بله چرا نگین؟

شما به استناد کدوم حکم میگین کسی که خدارو قبول نداره اصلا ارزش نداره؟این مسیله تو دین شماست، این دید گاه تو دین شماست، کسی که دینش مثلاx هست و خدا رو قبول نداره طبق دین شما، در عین حال میتونه آدم بسیار با ارزشی باشه.

مثلا کسی مثل ادیسون که شاید حتی به خدا اعتقاد هم نداشت خیلی با ارزش تر از امثال شمر و یزیدن که خدا رو میشناختن بهشم معتقد بودن و اونو خالق خودشون میدونستن!

ارزش یک نفر رو شما و دینت تعیین نمیکنی، ارزش اون فرد رو خود اون فرد تعیین میکنه لطفا اینقدر خود بزرگ بین نباشین

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ببخشید فک کردم عصبی شدی😂😂خب هر کس نظری داره امیدوارم انقدری معجزه برات اتفاق بیوفته بدونی من چی می ...

من خدارو قبول دارم عزیزم هر مشکلی هم داشتم شاید نا امید شدم ولی تهش بازم خودشو صدا زدم.ولی مشکلم کساییه که میگن اعتقادات همه باید کپی پیست هم باشن غیر این باشه اه و پیفن

نه دیگه دین ما اینو نمیگه!دین ما میگه اگه روزه نگیری یا خودتو نپوشونی صاف ته جهنمی!

دین اسلام اینو نمیگه..!!

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
من خدارو قبول دارم عزیزم هر مشکلی هم داشتم شاید نا امید شدم ولی تهش بازم خودشو صدا زدم.ولی مشکلم کسا ...

میدونم چی میگی هر کس اعتقاد خودشو داره ولی پی نبردن بخدا بی انصافیه واقعا امیدوارم زندگیت اونژور که دلت میخواد باشه و پر از لحظه های شادی موقع باشی♥️

دین اسلام اینو نمیگه..!!

دین اسلام نمیگه اگه حجابتو رعایت نکنی دوزخ و فلان برات آماده میکنیم؟!

میدونم چی میگی هر کس اعتقاد خودشو داره ولی پی نبردن بخدا بی انصافیه واقعا امیدوارم زندگیت اونژور که ...

قربونت همچنین❤️

بله چرا نگین؟ شما به استناد کدوم حکم میگین کسی که خدارو قبول نداره اصلا ارزش نداره؟این مسیله تو دین ...

مگه من  کیم  که  خود بزرگ  بین باشم عزیزم  منم  یکی از بنده های خدام.   ولی  عالم  بودن  فیلسوف بودن  دانشمند  بودن  دلیل نمیشه  وگرنه همین  فیروز  نادری هم  بل اون همه علمش ولی  منکر  وجود خدا بود.   بنظرت  این شخص  اصلا  لایقه؟    به هر حال  نمیخوام  بحث کنم  شاید  تاپیک  بترکه.    خدا هممونو  به راه راست هدایت کنه  

😔

مگه من  کیم  که  خود بزرگ  بین باشم عزیزم  منم  یکی از بنده های خدام. ...

امیدوارم همه بتونیم راه درست و حقیقی رو خودمون با قدرت تفکری که خدا بهمون داده پیدا کنیم نه صرفا بر اساس گفته ها و نوشته های دیگران.الهی آمین.شب خوش

نه دیگه دین ما اینو نمیگه!دین ما میگه اگه روزه نگیری یا خودتو نپوشونی صاف ته جهنمی!

دین ما نمیگه یااینا رو انجام بدی یا ته جهنمی!

دین اسلام اینا رو حتی واجب نکرده!!

دستورشونو داده هاااا..میگه ایول اگ انجامش بدی٪٪اما نمیگه بر تو وااااااجبه انجامش..

وجوباتِ دین رو با مستحبات..و با دستورات..اشتباه نگیریم..

دین اسلام میگ بهشت و جهنمِ هرکسی طبق عملشه و اگر تو بی دین باشی اما کار خوب انجام بدی کار خوبت برات درنظرگرفته میشه..و ب این دلیل ک کافر یا بی دین هستی کار خوبت دور انداخته نمیشه..

دین اسلام نمیگه بر اساس موهات میفرستمت جهنم..

میگه بر اساسِ تعدهد بالای کارای خوبو بدت بهشتو جهنمی بودنتو تعیین میکنم..

و من ثقلت موازینه و من خفت موازینه..

یعنی میزان کار خوبو بدته..ن حتی نماز و روزه و مو و دروغ و غیره..

(من ادم متعصبی راجع ب دین نیستم بهیچ عنوان اما صرف مطالعاتی ک میکنم تبادل نظر میکنم ..

و شاید برات جالب باشه قسمت اعظمی از قران رو حفظم اما با موی لخت بیرون میرم))میخام بگم نظرم در چ قالبیه..