2777
2789
به نظرتون اگه ماه سوم چهارم مادر متوجه بشه جنسیت مد نظرش نیست چه احساسی پیدا میکنه؟ من خودم سه مرتبه حاملگی رو تجربه کردم و در اولیش که منجر به سقط شد با اینکه اصلا جنسیت یا هیچ چیز دیگه مشخص نشده بود اما مدتها گریه میکردم و دو دفعه ی بعد هم از لحظه ای که جواب ازمایش رو گرفتم عاشق جنین ام شدم تا همین الان. اما اون موقع بحث جنسیت برام مهم نبود
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
با هر جنسیتی که باشه عاشقش میشه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1448985
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
دوستان مشکلم اینه که هیچ جور نمیتونم همسرم رو برای روشهای ازمایشگاهی متقاعد کنم و فقط به تغذیه هم اعتماد ندارم از طرفی هم فکر میکنم خوب دوتا پسر گل دارم سه تا پسر میخوام چیکار. خواهر ندارم خاله ندارم عمه ام پیره . مادرم همش سرش توی روضه و جلسه است کلا پایه نیست حتی حتی حتی خواهر شوهر هم ندارم خیلی تنهام
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
دیگه باید راضی باشی به رضای خدا،انشالله خداوند مصلحت بدونه و شما هم خواسته دلت برسی
من اگر روزی شود نقاش این دنیا شوم این جهان را عاری از هر غصه و غم میکشم بهر دلها مهربانی، بی قراری ، یکدلی هر دلی را در کنار شاخه ای گل میکشم
نگو این حرف رو . شاید صلاح نیست دختر داشته باشی. من خودم دوست دارم هم دختر داشته باشم هم پسر. ولی مامان بزرگم فقط پسر میخواست!! بعد از 5تا دختر خدا 3تا پسر بهش داد. پسراش بدبختش کردن. بابابزرگمو سکته دادن فوت کرد. مامان بزرگمم جا نداره. خونه دخترا میچرخه!!!