2777
2789
عنوان

خخخخ چرا مهمان بالا شهر تهرانیه من اینطوریه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 155 پست
اتفاقا من با تهرانی ها خیلی حال میکنم تقریبا تمام دوستام تهرانین ولی از لفظ شهرستانی و تهرانی خیلی بدم میاد شهرستان یعنی شهر کوچک یعنی ایران فقط یه شهر بزرگ داره که اونم تهرانه و همه هم بافرهنگ واصیلن باقی مناطق مثل تهرانیا نیستن این طرز فکر اکثر تهرانیاست خودشونم قبول دارن ولی میگن اکثریت شهرستانیا نه همشون خلاصه تنها با این خودبزرگ بینیشون حال نمیکنم بالاشهریا اتفاقا خیلی بهترن حداقل عقده و کمبوداشون رو نمیخوان با تهرانی شهرستانی گفتن جبران کنن
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون چیزی که هم تو نینی سایت و هم در محیط بیرون دیدم اینه که لهجه هارو مسخره میکنن
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
حالا میگم مبالاتوعوض کن ...:حالا یه خانوم مجرد اون موقع شب اونجا چیکار داشت👀
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
حالا میگم مبالاتوعوض کن ...:حالا یه خانوم مجرد اون موقع شب اونجا چیکار داشت👀
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم