2777
2789
عنوان

خخخخ چرا مهمان بالا شهر تهرانیه من اینطوریه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 155 پست
گارفیلد اگه شوهرش مثل شوهر من باشه فقط کافیه جای مفت رفتن گیر بیاره نگاه نمیکنه خونه کی هست فقط کافیه یک رگه اشنایی داشته بلشه از اجبار هم بدتر میکنه که بریم اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامیس بعضی ادما کلا رفت و امد رو دوست دارن ...ما ام میریم مسافرت اگهدوستی چیزی داشته باشیم میریم خونشون ..یه عالمه ام چیز میز میخره . اندازه پول هتل هدیه میبره ولی دوست داره رفت و امد کنه با دوستان ،.،بر خلاف من که هرجا میرم دوست دارم برم هتل راحت باشم
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اخیی سوئد دوست دارم. منم دلم میهواد برم هتل. چون واقعا از اینکه برم خونه کسی که نمیدونم کی هست و چی هست خوشم‌نمیاد. ولی شوهرم کلا اخلاق خانوادگیشون همینه. قبل مسافرت میگردن ببین تو اون شهر کسی هست خراب شن سرش. هدیه بردن پیشکش
عاشق همتونم خیلى ماهین خیلى خوبین کلى انرژى گرفتم از تک تکتون دلم میخواد پیشتون باشم به جاى نوشتن صداتونو بشنومو بگیمو بخندیم دمتون گرم
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
گارفیلد خارج زندکی کردن سخته؟مسلمونها رو اینطور که اینها میگن واقعا اذیت میکنن؟مردم سوئد چطورین؟راسته اصلا امنیت نداره؟ خارج هر کی برای خودش اسلحه داره و خونه هاش امنیت نداره و تجاوز و دزدی و اینها زیاده
والله اینجا ک ما هستیم که اصلا اذیت نمیکنن..مسلمونا اینا رو بیشتر اذیت میکنن ...خیلی به همه فرهنگ ها احترام میزارن اینجا ..من هیچ سختی جدی ای جز دوری خونواده نمیبینم..مشکلات خودشم داره ولی زر کل خوبه
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬