2777
2789

۲۵خردادطبق عادت همیشگی رفتم خونه ی پدرم همسرمم سرکارنرفته بودباهم رفتیم درست ساعت ۱۲ظهراینابودیهودیدیم پدرمم ازسرکارنصفه برگشته نگران گفتیم چیزی شده گفت نه بدت دردشدیدی دارم سرگیجه سردردگفتیم حتماسرماخوردی همسرم گفت بیابریم درمانگاه میرن درمانگاه دکترفشارشومیگیره میگه رو۱۳عه یه عالمه قرص وشربت وآمپول مینویسه برگشتن وقتی اومدبه شوخی گفتیم باباجان سرمانخوردی هاالکی میگی آخه نه عطسه داشت نه سرفه منوهمسرم برگشتیم خونمون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاشب استراحت میکنه نزدیکی های اذان صبح به مادرم میگه من سمت چپم بی حسه هیچ کجارونمیبینم مادرم میگه حتماازسرماخوردگیته میگه بخدادارم جون میدم پیرمردبیچاره روزجمعه روهمینجوری سپری میکنه 

جونت بالا میاد 

یه جریان اطلاع رسانی هم کامل بگی؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

تاشب استراحت میکنه نزدیکی های اذان صبح به مادرم میگه من سمت چپم بی حسه هیچ کجارونمیبینم مادرم میگه ح ...

متاسفانه سکته قلبی و مغزی ساعت طلایی دارن اون تایم تشخیص بدن خیلی راحت درمان میشن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد