2777
2789
عنوان

فقط جهت اطلاع رسانی توروخداحتمابخونین😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 57 پست
بردیم یه بیمارستان آموزشی اونم متخصص ارجاع داده بودیاخدارفتیم داخل اززمین وآسمون دانشجوریخته بوددیدی ...

اخی، الهی هر چه زودتر سرحال بشن، 

منم مادرم رو آموزشی بردیم پدری از ما درآوردن که به مرگ خودمون راضی شدیم، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی، الهی هر چه زودتر سرحال بشن،  منم مادرم رو آموزشی بردیم پدری از ما درآوردن که به مرگ خودمو ...

۱ساعت بستری بودنه جابودبرای بستری کردنش نه رسیدگی میکردن فقط الکی دانشجوهامیومدن شرح حال میگرفتن به ماهیچی نمیگفتن

۱ساعت بستری بودنه جابودبرای بستری کردنش نه رسیدگی میکردن فقط الکی دانشجوهامیومدن شرح حال میگرفتن به ...

دقیقا پوست ادمو میکنن خیلی بده، برادر من بهشون دیگه جواب نمی‌داد از بس یکی یکی اومدن برای خودشون رزومه پر میکردن

از این به بعد متوجه علایم باشید سکته خدا نکرده تکرار میشه

میدونم توخونه فشارسنج داریم روزی ۵،۶بارفشارشومیگیریم چندین نفرهم گفتن ازعوارض واکسنه پدرم سالمه سالم بودخونش غلیظ شده چربی خون گرفته قبلش سالی دوبارچکاپ میدادپدرم 

من تازه تونت دیدم سکته ی مغزی یک ماه قبلش علائمشونشون میده پدرمن هم درست قبلش علائمشوداشته سردردسرگی ...

عزیزم انشاالله خدا شفا بده خواعرشوعرم هم مشکوک به سکته مغزی بود می‌دونی یه دکتر عمومی تشخیص داد!دارو داد بهش

عزیزم انشاالله خدا شفا بده خواعرشوعرم هم مشکوک به سکته مغزی بود می‌دونی یه دکتر عمومی تشخیص داد!دارو ...

خداروشکرتشخیص دادن پدرمن دوسه تاپزشک عمومی دیدن اصلانفهمیدن