قارقار مدیر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 عنوان فقط جهت اطلاع رسانی توروخداحتمابخونین😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 57 پست ۲۵خردادطبق عادت همیشگی رفتم خونه ی پدرم همسرمم سرکارنرفته بودباهم رفتیم درست ساعت ۱۲ظهراینابودیهودیدیم پدرمم ازسرکارنصفه برگشته نگران گفتیم چیزی شده گفت نه بدت دردشدیدی دارم سرگیجه سردردگفتیم حتماسرماخوردی همسرم گفت بیابریم درمانگاه میرن درمانگاه دکترفشارشومیگیره میگه رو۱۳عه یه عالمه قرص وشربت وآمپول مینویسه برگشتن وقتی اومدبه شوخی گفتیم باباجان سرمانخوردی هاالکی میگی آخه نه عطسه داشت نه سرفه منوهمسرم برگشتیم خونمون 1402/04/18 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلی_جیران عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2187 این پزشکا کجا درس میخونن خدایی؟ همین دکتراای سهمیه ای وپولی ان وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859 کارزار اخراج افغی ها👇 بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 این پزشکا کجا درس میخونن خدایی؟ نمیدونم بخداایناردنوشتم کسی علائمی داشت حتماجدی بگیره
دلی_جیران عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2187 سمت چپش کاملابی حس بودروی حرف زدنش اثرکرده بودیکم بهتره انشالله خوب میشن وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859 کارزار اخراج افغی ها👇 بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
asalimasa عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 135 سی اتی اسکن رفت معاینه بازم تشخیص ندادن فشارش اصلاپایین نمیومدوپزشک اورژانس بازم تشخیص نداداین بیچار ... بع خدا مادرم مریض بود پزشکا جای توجه به مریضها هی با هم لاس میزدن، سر کلاسم حتما اینجوری گوش میدن به درسها، اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد دیگه
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 همین دکتراای سهمیه ای وپولی ان خدالعنتشون کنه دوتادکترسی اتی اسکنشونگاه کردن نتونستن تشخیص بدن پدرم رفته رفته بدترشداگه اون روزمیگفتن به بیمارستان دیگه ای مارمیرفتیم
بهترینتونم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 1103 سمت چپش کاملابی حس بودروی حرف زدنش اثرکرده بودیکم بهتره انشالله بهترم میشه عزیزم
خوش_شانس_کاربری_هفتم عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1053 این پزشکا کجا درس میخونن خدایی؟ ای ای نگو خدا بداد همه برس با کسایی ک الان دکتر شدن ....
asalimasa عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 135 ای ای نگو خدا بداد همه برس با کسایی ک الان دکتر شدن .... دقیقا خودت توی خونه بری توی اینترنت علایم رو بزنی و بری داروخونه دارو بخری صدتا شرف داره به این دکترا
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 ای ای نگو خدا بداد همه برس با کسایی ک الان دکتر شدن .... من نگران آینده ی بچمم بااین دکترای سهمیه ای وپولی وبیسواد
asalimasa عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 135 من نگران آینده ی بچمم بااین دکترای سهمیه ای وپولی وبیسواد حالا بنده خدا مشکلی پیش نیومد برای پدرت؟ چکار کردن براش؟ الان چطورن؟
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 دقیقا خودت توی خونه بری توی اینترنت علایم رو بزنی و بری داروخونه دارو بخری صدتا شرف داره به این دکتر ... من تازه تونت دیدم سکته ی مغزی یک ماه قبلش علائمشونشون میده پدرمن هم درست قبلش علائمشوداشته سردردسرگیجه تاری دیدبیحال پاهاش جون نداشته به مانگفته
adenis70 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6461 روزشنبه میشه صبح مادرم میبره چشم پزشکی معاینه میکنن میگن سالمی بازمیره پزشک عمومی فشارشومیگیرن ۲۳فور ... اینا همون دکترای هستن که با سهمیه میرن جون مردم رو میگیرن متاسفم برا شون
asalimasa عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 135 من تازه تونت دیدم سکته ی مغزی یک ماه قبلش علائمشونشون میده پدرمن هم درست قبلش علائمشوداشته سردردسرگی ... بنده خدا،، خودمون باید کم کم مطالعه کنیم یه پزشکی عمومی بگیریم ،
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 حالا بنده خدا مشکلی پیش نیومد برای پدرت؟ چکار کردن براش؟ الان چطورن؟ بردیم یه بیمارستان آموزشی اونم متخصص ارجاع داده بودیاخدارفتیم داخل اززمین وآسمون دانشجوریخته بوددیدیم نمیشه فوری بارضایت خودمون درش آوردیم بردیم بیمارستان دیگع پدرم توساعتای اولیه کامل چکاپش کردن توی نیم ساعت اول گفتن ایشون توی ۲۴ساعت اخیرسکته کرده نوارسی تی اسکن اکوام آرآی ازش گرفتن ۱۰روزبستری شدفعلابهتره باکمک مامیتونه قدم برداره دستشوپاشویکم تکون میده
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 بنده خدا،، خودمون باید کم کم مطالعه کنیم یه پزشکی عمومی بگیریم ، دقیقا