2777
2789
بهشون بگو ،مال پسر بزرگه من تم فوتبالی بود با اینکه گفته بودم خیلیا با لباس مجلسی بودن اما خیابان تی ...

خیلی قشنگ میشه اگه همه با تم باشن احترام بزارن به نظر میزبان ولی کو گوش شنوا

انشاله عزیزم همیشه لبات بخنده

فداتشممم عزیز دلم ایشالا تولد ۹۸۷۷۶۵۵۴۳۳۲۲۱۲۳۳۴۵۵۶۷۷۸۸۸۹۹۹۹۰۹۹۸۸۸۷۷ پسرر گلتتتت عزیزم 😍

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه ،چون تم شما هم ندیده خوشگل میشه قیمتی هم ندارن بزرگه اما  https://s8.uupload.ir/files/sc ...

چه خوشگله خوشم اومد ببینم پیدا میکنم چون انلاین بعید میدونم برسه دستم

ممنونم عزیزم