2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته واسه بادکنک پمپ دارم ولی کار دیزانش زمانبره  اگه ترکیبی از اولی و دومی بزنم  خوب می ...

ببین دیزاین اولی و بزن بعد اگه اون خرسه رو داره مثل اون کنارش درست کن خیلی قشنگ میشه اون 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
ببین دیزاین اولی و بزن بعد اگه اون خرسه رو داره مثل اون کنارش درست کن خیلی قشنگ میشه اون 

اره خرس تدی تا دلت بخواد دارم همه سایز و همه رنگ 🤣🤣🤣 کلا به عشق تدی که توش هست این تم خوشم اومد

اره خرس تدی تا دلت بخواد دارم همه سایز و همه رنگ 🤣🤣🤣 کلا به عشق تدی که توش هست این تم خوشم اومد

منم خیلی خوشم اومد😂😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
واسه تولدت بزن مگه ما دل نداریم خیلیم ذوق میکنیم

من اینو بزنم مامانم از پنجره پرتم‌میکنه بیرون میگ خجالت بکش 😂😂😂😂 ایشالا برا بچممم 

چون دوستان پیشنهاد سالاد میوه هم دادن به نظرتون دوتا میز بزارم یکی میوه یکی خوراکی و غذا  چون ...

اتفاقا پفیلا ،مارشمالو و پاستیل میزت رو قشنگ می‌کنه ،من گیفت از این شکلات خرسی بزرگای شیرین عسل دادم خیلی خوششون اومد

اخ اره دقیقا درست گفتی  واسه بچه هام تیشرت تدی گرفتم ست تم واسه خودمم تیشرت تدی سفید صورتی خیل ...

بهشون بگو ،مال پسر بزرگه من تم فوتبالی بود با اینکه گفته بودم خیلیا با لباس مجلسی بودن اما خیابان تیشرت فوتبالی و شلوار جین بودن

اتفاقا پفیلا ،مارشمالو و پاستیل میزت رو قشنگ می‌کنه ،من گیفت از این شکلات خرسی بزرگای شیرین عسل دادم ...

پس اگه پفیلا بگیر چندتا سطل ابی بزرگ میگیرم رو میز دیگه نفری کوچیک نمیگیرم

بهشون بگو ،مال پسر بزرگه من تم فوتبالی بود با اینکه گفته بودم خیلیا با لباس مجلسی بودن اما خیابان تی ...

بگم نگم فرقی نداره کار خودشون رو میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️یو بدتر میرن یه چی میگیرک که کاملا با بچه هام ست شن🤣🤣