مرسی۹۴ مدیر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 عنوان بیاین بگین تم تولد پسرم خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 87 پست چندتا میزارم ببینین کدومش قشنگتره https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۴-۱۹۰۷۱۲_google_th9r.jpg 1402/04/18 | 11:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 اها اگه اونا هست که هیچ اره خوبه باحاله بگیر بده به بچه کوچولو ها فکر کنم بزرگترها بیشتر کوچولو میشن اینجور وقتها😂😂
توتفرنگیییییییییی عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 22177 فکر کنم بزرگترها بیشتر کوچولو میشن اینجور وقتها😂😂 🤣🤣🤣🤣
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 خب اگه بخای خیلی شیک بشه این ولی اولیه ام خوبه البته واسه بادکنک پمپ دارم ولی کار دیزانش زمانبره اگه ترکیبی از اولی و دومی بزنم خوب میشه؟
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 البته واسه بادکنک پمپ دارم ولی کار دیزانش زمانبره اگه ترکیبی از اولی و دومی بزنم خوب می ... ببین دیزاین اولی و بزن بعد اگه اون خرسه رو داره مثل اون کنارش درست کن خیلی قشنگ میشه اون گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 ببین دیزاین اولی و بزن بعد اگه اون خرسه رو داره مثل اون کنارش درست کن خیلی قشنگ میشه اون اره خرس تدی تا دلت بخواد دارم همه سایز و همه رنگ 🤣🤣🤣 کلا به عشق تدی که توش هست این تم خوشم اومد
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 اره خرس تدی تا دلت بخواد دارم همه سایز و همه رنگ 🤣🤣🤣 کلا به عشق تدی که توش هست این تم خوشم اومد منم خیلی خوشم اومد😂😂 گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 منم خیلی خوشم اومد😂😂 واسه تولدت بزن مگه ما دل نداریم خیلیم ذوق میکنیم
قلب_اکلیلی۳ عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 831 واسه تولدت بزن مگه ما دل نداریم خیلیم ذوق میکنیم من اینو بزنم مامانم از پنجره پرتممیکنه بیرون میگ خجالت بکش 😂😂😂😂 ایشالا برا بچممم گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه . خلاص🌱 بچه ها نخندینا ... 🕊 !!! قلب اکلیلی ۲ سابق :)
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 87180 چون دوستان پیشنهاد سالاد میوه هم دادن به نظرتون دوتا میز بزارم یکی میوه یکی خوراکی و غذا چون ... اتفاقا پفیلا ،مارشمالو و پاستیل میزت رو قشنگ میکنه ،من گیفت از این شکلات خرسی بزرگای شیرین عسل دادم خیلی خوششون اومد
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 87180 اخ اره دقیقا درست گفتی واسه بچه هام تیشرت تدی گرفتم ست تم واسه خودمم تیشرت تدی سفید صورتی خیل ... بهشون بگو ،مال پسر بزرگه من تم فوتبالی بود با اینکه گفته بودم خیلیا با لباس مجلسی بودن اما خیابان تیشرت فوتبالی و شلوار جین بودن
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 من اینو بزنم مامانم از پنجره پرتممیکنه بیرون میگ خجالت بکش 😂😂😂😂 ایشالا برا بچممم انشاله عزیزم همیشه لبات بخنده
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 اتفاقا پفیلا ،مارشمالو و پاستیل میزت رو قشنگ میکنه ،من گیفت از این شکلات خرسی بزرگای شیرین عسل دادم ... داری عکس گیفتت رو بفرستی
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 اتفاقا پفیلا ،مارشمالو و پاستیل میزت رو قشنگ میکنه ،من گیفت از این شکلات خرسی بزرگای شیرین عسل دادم ... پس اگه پفیلا بگیر چندتا سطل ابی بزرگ میگیرم رو میز دیگه نفری کوچیک نمیگیرم
مرسی۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7432 بهشون بگو ،مال پسر بزرگه من تم فوتبالی بود با اینکه گفته بودم خیلیا با لباس مجلسی بودن اما خیابان تی ... بگم نگم فرقی نداره کار خودشون رو میکنن🤦♀️🤦♀️یو بدتر میرن یه چی میگیرک که کاملا با بچه هام ست شن🤣🤣