بچه ها🥲من از بچگی عاشق این پسر شدم تو بچگیا تو بازی فوتبال مراقبم بود. همیشه به من میپفت تو دروازه بان باش. مریض که شدم آبله مرغون گرفتم میرفت برام ابمیوه و رانی میگرفت. بعد از اون که بزرگتر شدیم من رفتم شهر دیگ اونم شهر خودشون از هم دور شدیم کل دوران بلوغمون با هم حزف نزدیم و کلا از هم فراری بودیم 🥲یه بار تو مراسم ختم پدربزرگم باهم چشم تو چشم شدیم چند ثانیه بعدش بدون خوردن چای جمع و ترک کرد. نمیدونم چی بگم من خودم شاغلم و تحصیلاتم از اونم بالاتره اون تازه رفته سرکار دیپلم داره. چند باری بهش پیام دادم اونم پیام داده ولی خب بیشتر من پیام دادم. نمیدونم دوسم داره یا و این دیوونه م میکنع🥲💔چیکار کنم اون 26و من 24هستیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیگیر نشو دیگه اگه بخوهدت میاد جلو پسر باید بیشتر عاشق باشه میدونم سخته درک میکنم چون خودم یه عشق عم ...
بهش پیام ندادم دیگه اخرین بار دعوامون شد چون چتو دو طرفه پاک کرده بود بعد دوباره پیام داد گفتم از کارش بدم اومده که مثل بچه ها پیامو پاک کرده اونم باز چتو پاک کرد و تا الان هیچ پیامی نداده فقط ی بار شماره مو حذف کرد الان دوباره داره شماره مو🥲
بهش فکر نکن و ذهنتو محدود و درگیر به اون نکن. بسپارش به خدا بگو خدایا اگه همسر مناسبی برام هست و ازد ...
نتونستم اجی خیلی سعی کردم🥲💔حتی چندین بار تلو حذف کردم که چک نکنم دیگه ولی باز نصب کردم، قبلا تو اینستا فالو داشتیم همو عکس گل و اینا گذاشته بود که تو دستش بود و پاستیل💔شایدم عاشق کسیه