2777
2789
عنوان

رابطه یا تنهایی ؟؟توروخدا جواب بدین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 80 پست
خب چیکار کنم کمکم کن حالم بده 

بابا واسه خودت ارزش قائل بشو رو دلت و ترست پا بزار..... غیرت بخرج بده پسر خوب زیاد هست.... اعتماد بنفس داشته باش  خودتو نجات بده رهاش کن نترس تحمل کن چند وقت تموم میشه اونوقت میای میگی اخیش چقدر نفرت انگیز بود این ادم واقعا چجوری دوسش داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا تو اجتماع کجا برم ؟؟؟؟من از ادماام گریزونم 😭

سرکار 

مهمونی 

کلاس زبان 

با دوستات و همکاران  برو بیرون کافه ، سینما 

تنها برو کافه کتاب ، کوه 

برو باشگاه 

بازار 

خب تحملش کن چه ایراد داره بزار به خانواده ها بی احترامی کنه تو خیابونم فحاشی کنه کتکتم بزنه چه عیبی ...

😭😭😭😭😭جای من نیستی بخدا دهنم سرویسه تو تاپیکم کامل نمیتونم حرف بزنم

میدونم کلافه ام خیلی من خودمم انگار نرمال نیستم هنوز تو رابطه ام 

😐😐😐خب تلاش کن نرمال بکنی شرایطتو

فقط ناله میکنی هی چیکار کنم نمیشه چیکار کنم

یه قدمی بردار

یکم تو روش وایسا 

یادبگیر زندگی کردنو

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
خب چیکار کنم کمکم کن حالم بده 

از جامعه فراری نباش تایپیکاتو دیدم.... جامعه فکر کردی کیا هستن؟همینایی هستیم که همینجا هم هستیم هرکدوم به یه شکلی درگیریم و مشکلات داریم .... نترس از ماها که همین جامعه هستیم.....  خودتو وارد جامعه کن نترس قوی باش از تو بدبختر خیلی زیاده از من بدبختر خیلی زیاده.... من قصد کمک بهت دارم و میدونم ادامه دادن با این اقا بجز پشیمونی و ضربه خیلی بزرگتر سودی برات نداره

عاره راست میگی خیلی نابود شدم کلا تعطیل شدم 😭

باز که داری خودتو میکوبی 

کسی ک نابوده پارتنرته

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
از جامعه فراری نباش تایپیکاتو دیدم.... جامعه فکر کردی کیا هستن؟همینایی هستیم که همینجا هم هستیم هرکد ...

نظرای امشب خیلی حالمو بهتر کرد اسکرین شات گرفتم از همه نظرا به خودم هر روزدلداری بدم و بتونم تمومش کنم خیلی راحت به خیر بگذره این وضعیت 

نظرای امشب خیلی حالمو بهتر کرد اسکرین شات گرفتم از همه نظرا به خودم هر روزدلداری بدم و بتونم تمومش ک ...

افرین😍  تو میتونی قوی باش بالاتو باز کن و از پرواز نترس  باور کن نبود یک مرد بد توی زندگی ادم خیلی بهتره تا بودن و تحملش  پسر خوب زیاد هست خودتو دست کم نگیر   بعدا خودت خندت میگیره به امروزت.....