2777
2789
عنوان

رابطه یا تنهایی ؟؟توروخدا جواب بدین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 80 پست
ولی خیلی کارا میکنه برام تازه بعضی اوقات گریه هم میکنه 

کسی ک تو خیابون توهین و داد و فوش داره بنظرم نمیتونه عاشقت باشه یه میلی داره بهت تا یه حدی خوشش میاد ازت ولی دوستت نداره

بنظرم بخاطر کمبود محبتته ک تلقین میکنی خوبه و دوستت داره

شایدم‌ما کل قضیه رو نمیدونیم

اما خب در هرصورت یا باید اخلاقش عوض بشه یا باهم‌جور نیستین چون این ادم‌اسیب زیادی میزنع بهت

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
وقتی دفعات بعدی دست و پاتو شکست و روانه بیمارستان شدی اونوقت میفهمی واقعا چقدر دوستت داره کاش معتاد ...

میگه پیش میاد بالاخره تو نباید بری به خونوادت بگی چرا درک نداری به من میگی من درکش نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه پیش میاد بالاخره تو نباید بری به خونوادت بگی چرا درک نداری به من میگی من درکش نمیکنم 

واقعا برات متاسفام که از ترس تنهایی چه موجودات خبیسی رو فرشته جلوه میدید باهاش ادامه بدی اخرش دست و پا شکسته و بی ابرو روانه خونه بابات میشی تا دیر نشده خودت ازش جداشو نزار بی ارزش ترت کنه 

کسی ک تو خیابون توهین و داد و فوش داره بنظرم نمیتونه عاشقت باشه یه میلی داره بهت تا یه حدی خوشش میاد ...

تو این چهار سال خودزنی زیاد کرده ولی منو باره دوم سومه میزنه هر سریم ی بهونه میاره ولی میدونی خیابون دیگه خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت مگه ی زن چه صلاحی داره که سزاوار امن الفاز ها بشه درحالی که هیچکسیم کمکت نمیکنه 

تو این چهار سال خودزنی زیاد کرده ولی منو باره دوم سومه میزنه هر سریم ی بهونه میاره ولی میدونی خیابون ...

خب خود زنی کنه

این توجیهه کتک زدن تو میشه؟ولش کن بره بدرک بابا مردک گیرت اورده عین کیسه بکس داره هرچی حس بد داده روی تو تخلیه میکنه

دوس داشتنش بخوره تو سرش

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
واقعا برات متاسفام که از ترس تنهایی چه موجودات خبیسی رو فرشته جلوه میدید باهاش ادامه بدی اخرش دست و ...

به نظرت کسی پیدا میشه دوباره این مدلی صادق باشه این اصلا دروغ نمیکنه همیشه صداقت داشت شاید صداقتش تا این حد وابستم کرده 

تو این چهار سال خودزنی زیاد کرده ولی منو باره دوم سومه میزنه هر سریم ی بهونه میاره ولی میدونی خیابون ...

خودتم میدونی مغزت می‌دونه کار درست چیه ولی نمیخوای قبول کنی و بین مغز و قلبت داری میجنگی که قلبت پیروز بشه...من دیگه حرفی ندارم انشاالله تصمیم درست رو بگیری و همیشه خوشبخت باشی ولی اینو بدون خدا آدمو با نقطه ضعف هاش امتحان می‌کنه انشاالله که پیروز در بیای ...و خودتو بدبخت نکنی بعد رو به آسمون بگی خدایاااا چرااا چرااااا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خب خود زنی کنه این توجیهه کتک زدن تو میشه؟ولش کن بره بدرک بابا مردک گیرت اورده عین کیسه بکس داره هر ...

انقد پسرا بد شده آدم میترسه میگم نکته بدترش بیفته تو دامنم ازین تنها تر بشم 

انقد پسرا بد شده آدم میترسه میگم نکته بدترش بیفته تو دامنم ازین تنها تر بشم 

نگران نباش یکم برا خودت ارزش قائل باش بخدا صدتا بهترش میاد برات

اصلا باهاش کاملا باید کات کنی این اخلاقایی که داره از اعتیاد بدتره چون تا اخر عمر باید تحملش کنی ولی ...

اخه اصلا دروغ نمیگه منم به دروغ خیلی حساسم پسره با صداقتیه از آدمای دیگه بدتر میترسم 

اخه اصلا دروغ نمیگه منم به دروغ خیلی حساسم پسره با صداقتیه از آدمای دیگه بدتر میترسم 

خب تحملش کن چه ایراد داره بزار به خانواده ها بی احترامی کنه تو خیابونم فحاشی کنه کتکتم بزنه چه عیبی داره مگه در عوض صداقت داره دروغ نمیگه ولی دیگه باخودت عهد ببند اگر زد ناکارتم کرد پیش کسی چیزی نگی بساز واسه خودت در عوض دروغ نمیگه معتادم نیست😏

دروغ بگه صدبرابر بهتر از توهین و کتک زدنه

به روح و روانت رحم کن

اینهمه پسر خوب هس

بخدا یه روز برمیگردی میگی عجب غلطی کردم ولی دیر شده و عمرت با یه ادم مریض تباه شده

الاناگر مجرد باشی به فرض محال دیگه با کسی ازدواج نکنی بهتره یا

زندگی با این پسر که بازم حتما کتکت میزنه و بهت فحاشی میکنه تازه شدید تر چون الان اولشه 

خودت تصمیم بگیر 

اینقدر خودتو درگیر رنج بچگی نکن 

همه تو بچگی مشکلات داشتن یکی کم یکی زیاد بهش توجه زیاد بدی گند میزنی تو زندگی الانت 

با بالغ درونت تصمیم بگیر همون که اعتماد به نفس داره و عاشقته و بهترینارو برات میخواد

بعدم بازم رابطه تجربه میکنی ، کافیه تو اجتماع باشی یکم سر زبون یکمم به خودت برسی حله