2777
2789
عنوان

یکیو پیدا کردم خیلی خوبه بگید چیکار کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 38 پست

سریال outlander  رو میبینم ..

دختره از پسره پرسید از نظر تو اشکال نداره من باکره نیستم ...پسره خندید گفت در عوض من باکره ام بالاخره باید یکی مهارت داشته باشه دیگه ./.

اونوقت تو شب عروسی وقتی همدیگه رو بوسیدن 

دختره گفت : تو که گفتی باکره ای ولی خیلی خوب و با مهارت بوسیدی 

پسره گفت : گفتم باکره ام اما راهبه که نیستم .(منظورش اینه که بالاخره ارتباطاتی داشته اما نه به اون شکل ) 

حالا هم این بنده خدا هم فکر کنم از این دست آدمها هست ...ارتباطات شاید داشته اما نه در اون حد ...به قول شما احتمالا صرفا رابطه جنسی شاید شاید نداشته اما بقیه رو به نظر بی مهارت نباشه ...چون تو اینستا عملا داره به شما نخ میده خصوصا وقتی میگه دوست دختر نداشته 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نه باور کنید این بشر همینه که میگه ..‌میگم که دقیقا مثل شخصیت شهاب حسینی تو دلداده‌س .. 

ببین دختر خوب وقتی برا کسی تعریف میکنی بقیه اتفاقاتی ک برا خودشون افتاده رو میچسبونن ب همه این میشه ک تو دو دل میشی

ب نظرم خودت ب اندازه کافی میتونی متوجه بشی چجور پسریه و راه ارتباطی رو پیدا میکنی ناخودآگاه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیلی مهمه برامون ولی من دیدم معمولا دخترا براشون پول تو اولویتره

اولویت اول هر دختری اینکه چشم و دل اون فرد پاک باشه پول ، شغل خوب ، خونه و ماشین در اولویت بعد هست وگرنه اینا باشن و اون فرد ذهن و چشم و دلش بیمار و الوده باشه همه ی اون پول و ...به هیچ درد اون خانم نمیخوره و از زهر براش تلخ تره

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
سریال outlander  رو میبینم .. دختره از پسره پرسید از نظر تو اشکال نداره من باکره نیستم ...پسره ...

نه میگم که این ادم این بشر همونجوری که تو فیلم دلشکسته شهاب حسینی بازی کرده اس اصلا همش سر به زیر با شخصیت 

نه میگم که این ادم این بشر همونجوری که تو فیلم دلشکسته شهاب حسینی بازی کرده اس اصلا همش سر به زیر با ...

انشاالله که اونجور باشه ..و امیدوارم قسمت خوبی برات رقم بخوره ....

(از اون فیلم به شدت متنفرم خصوصا بازیگر نقش دختره که ..............) 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اصلا ربطی نداره  بعدشم مگه این بنده خدا چجوریه ک میگی طرف آفتاب مهتاب ندیده میخواد  ش ...

با اسی که کاری ندارم منظورم شاید دختریه که مامانش بپسنده

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
تو این زمونه به ندرت پیش میاد طرف بره اونی ک مامانش میگه رو بگیره ، حتی اگه خجالتی باشه 

شاید اینم جزء اون ندرتیاس😂😂 معلوم نمیکنه که

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲