سلام خوبین .. من همیشه ملاکم برای انتخاب همسر این بود که هم تحصیل کرده باشه هم قبل ازدواج هیچ رابطه ای نداشته باشه و یا چشم چرون نباشه خب بعد الان یه شخصی رو تو محل پدریم پیدا کردم که پسر مجرد و با ایمانی هست فوق لیسانس عمران داره و تو یه شرکت سازه های فلزی کار میکنه حقوقش طبق قانون کار و انصافاااا پسر خیلی خوبیه تازگی با هم تو اینستا خیلی معمولی حرف میزنیم. دیشب گفت تا حالا دوست دختر نداشتم و گفت هیچ وقت به دخترا به اون صورت نگاه نمیکنم مثلا تو عروسی داداشش باهاش سلام علیک کردم ولی میگه اصلا متوجه نشدم میگه خجالت میکشم و سعی میکنم خیلی نگاه نکنم .. ینی واقعا این مورد کسیه که همیشه ملاکم برای انتخاب همسر بوده و میدونم و خوب میشناسم که دروغ نمیگه به نظرتون چطور میشه همچین گزینه ای رو مخشو زد خیلییی اخه دلم میخواد بتونم مخشو بزنم 😂😂 اخه خیلییی این ادم خوبه مثل یه فیلم بود شهاب حسینی بازی میکرد بشدت مذهبی بود بعد تو دانشگاه با یه دختر شیطون اشنا شده بود بعد دختره هی رفت و اومد تا مخشو زد 🤣🤣 اسم فیلم یادم نیست ولی من میخوام مثل اون دختره اینو جذب کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ینی واقعا شما دخترا( پاک بودن) و خوب بودن پسر براتون مهمه؟؟؟؟ 🤔
معلومه که مهمه
یعنی برای شما پسرا پاک بودن دختر مهم نیست ؟
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
عزیزم بنظرم با مادرش ارتباط بگیر 😂😂اون تو رو برای پسرش معرفی کنه
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها