2777
2789
عنوان

یکیو پیدا کردم خیلی خوبه بگید چیکار کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 38 پست
ینی واقعا شما دخترا( پاک بودن) و خوب بودن پسر براتون مهمه؟؟؟؟ 🤔

واسه من همیشه مهم بود که قبل من رابطه ج.نسی نداشته باشن چون خودم با ۳۰ سال زندگی و مجردی نداشتم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که مهمه 

یعنی برای شما پسرا پاک بودن دختر مهم نیست ؟ 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یعنی واقعا برای شما اقایون پاک بودن و خوب بودن دخترها مهم نیست؟؟؟؟ کسی که پاک و خوبه یعنی ذاتش پاک و خوبه، کسی که پست و پلشت و کثیفه یعنی ذاتشم همونه 

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

عزیزم بنظرم با مادرش ارتباط بگیر 😂😂اون تو رو برای پسرش معرفی کنه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بشدت برامون مهمه 

پس بنظرم سوال کمی بی ربط بود دیگه 

آدم وقتی چیزی و میخواد باید خودشم همینجوری باشه 

یعنی واقعا برای شما اقایون پاک بودن و خوب بودن دخترها مهم نیست؟؟؟؟ کسی که پاک و خوبه یعنی ذاتش پاک و ...

چرا خیلی مهمه برامون ولی من دیدم معمولا دخترا براشون پول تو اولویتره

اتفاقا مادرش هم منو هم مامان منو خیلییی دوست داره 

خوبه مادر و داشته باش همه چیز حله 😂😂

دوست دختربه کی میگن؟.الان که داره باشماحرف میزنه؟.همسر من همون حرفم با کسی نزده بود

خیلی عادی نگاه میکنه اصلا تو فاز چیزی نیست باور کن 

چون یه جورایی فامیل دور حساب میشیم خیلیییی عادی به چشم دوست دختر اصلا نگاه نمیکنه

توام باور کردی کسیو نگاه نمیکنه؟ هرکی گفت من اینجوری اونجوری نیستم. دقیقااااااا همونجوریه بهم ثابت ...

نه باور کنید این بشر همینه که میگه ..‌میگم که دقیقا مثل شخصیت شهاب حسینی تو دلداده‌س .. 

بنظرمن که بشین تا بیاد خواستگاری  نمیدونم همچین شخصیتی علاقه داشته باشه با دختری که تو اینستا ...

اصلا ربطی نداره 

بعدشم مگه این بنده خدا چجوریه ک میگی طرف آفتاب مهتاب ندیده میخواد 

شاید این دخترم آفتاب مهتاب ندیده اس ک دنبال پسر پاک میگرده