2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم چرا سریع بخرم؟اصلا هیچی بلد نیستم

چون تو این مملکت همه چی روز به روز گرونتر میشه. بعدشم طلای دست دوم بخر عزیزم که کمتر ضرر کنی. زن داداش من یه سال ۲۰تمن طلا خرید دو سال بعدش با فروختن همون طلاها خونه خریدن

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
چون تو این مملکت همه چی روز به روز گرونتر میشه. بعدشم طلای دست دوم بخر عزیزم که کمتر ضرر کنی. زن داد ...

عزیزم شنیده بودم طلا پایین اومد الان چی وضعیتش رو خبر داری

دقیقا .تازه موقع فروش هم کلی اجرت و مالیات کم میشه

بله درسته

الان ۴۰ میلیون بانک اینده و توسعه ی تعاون ۲۲ درصد سود میده بهش یعنی ماهی ۷۳۳ تومن سودش میشه...

درصورتی ک اگه طلا بخره هر گرم طلا اونقد بالا میره ک ماهانه ۷۳۳ سود بره رو طلاش

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

چون تو این مملکت همه چی روز به روز گرونتر میشه. بعدشم طلای دست دوم بخر عزیزم که کمتر ضرر کنی. زن داد ...

یعنی ۲۰ تومن طلا خرید دو سال بعد فروختش با همون پول خونه خرید 

هههه جالبه خیلی ، چند میلیون یا میلیارد سود کرد

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

یعنی ۲۰ تومن طلا خرید دو سال بعد فروختش با همون پول خونه خرید  هههه جالبه خیلی ، چند میلیون یا ...

ههه شما هم خیلی جالبید. اون سال طلا گرمی ۱۰۰تمن بود شد۴۵۰تمن و بعد از اون مرتبا رفته بالا. الان مدتیه ثابت شده ولی بازم ممکنه بره بالا.

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد