2777
2789
ههه شما هم خیلی جالبید. اون سال طلا گرمی ۱۰۰تمن بود شد۴۵۰تمن و بعد از اون مرتبا رفته بالا. الان مدتی ...

این ۴۵۰ الان از کجا اومده ؟

برو بخون ببین چی گفتی ۲۰ تومن طلا خرید الان گفتی گرمی ۱۰۰ تومن. میشه ۲۰۰ گرم طلا

اگه این ۲۰۰ گرم طلا رو گرمی ۲ میلیون فروخته باشه قیمتش میشه ۴۰۰ میلیون

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر جون

منم میگم طلای اجرت پایین بخر. طلای دست دوم توش تقلب زیاده، ماهم که سر درنمیاریم، پس دور و برش نرو، همون طلای کم اجرت رو بخر. هم به قولی پولِ هم یه حالشو میبری.

اگه قراره پول بزاری بانک‌ و سپرده کنی، باید پول لااقل ۵۰۰ میلیون باشه که سود خوب بده، باز با این حال، سود خوبی که طلا میده، خیلی بیشتر از ۲۳-۲۲ درصد بانک هست. منم خودم حدود ۱۵۰ تو بانک سپرده دارم، هی ازش برمیدارم یا اضافه میکنم، کم و زیاد میشه، از سودِ اون و پولِ کارکردم، طلا خریدم.، الان میبینم سودی که تو طلا کردم از سود سپرده ام خیلی بیشتر بوده. البته بازار طلا نوسان داره، اصلا معلوم نیست چی میشه. هی ملت رو میبرن سرِ چشمه برجام کت توافق میشه و قیمتها و ازجمله قیمت طلا با مخ میخوره زمین، هی ملت رو تشنه برمیگردونن و دربین همین سرِ چشمه بردن و تشنه برگردوندن، کلی به قیمتها میافزایند. شما طلاتون رو بخرید، باهمین قیمت هم بخرید ولی کم اجرت. خودمم حدود ۱۰ روز دیگه پول میاد دستم میخرم. یعنی تا پول دستم میاد، شک نمیکنم درجا طلای کم احرت میخرم، حالا با هرقیمتی باشه. چون هرگز کم از یکسال نمیفروشم( البته من اصلا طلا نمیفروشم، یکبار مجبور شدم پشتش مریض شدم🤣🤣🤣🤣)

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
این ۴۵۰ الان از کجا اومده ؟ برو بخون ببین چی گفتی ۲۰ تومن طلا خرید الان گفتی گرمی ۱۰۰ تومن. میشه ۲۰ ...

یا خدا این عددا رو از کجا آوردین؟؟؟؟ دوباره بخونید

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

طلا به صورت سکه راه حل خوبیه. 

یک راه دیگر طلای آب شده است ولی باید ازجای مطمئن بگیرید وگرنه سرت کلاه میره.

نقره خام هم راه دیگریه. نقره نوسانش کمتره و مانند طلا افت و خیز نداره.

توجه کنید که فلزات ارزش ذاتی دارند!

قیمت خیلی از چیزها، مثل گوشت، برنج ؛ خودرو ،و... در اصل با طلا حساب میشه.....

شما حساب کن با یک سکه طلا چقدر گوشت میتونستی بخری؟؟؟؟ الانم تقریبا همونه با درصدی اختلاف

تقریبا یه سکه و یه نیم سکه میتونی بخری

بخر یجا قایم کن!

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.