2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد به مردی که قبلا خیانت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 131 پست
این با اون ج.ن.د.ه.که بود اون خونه از خودش داشت.. اینم هر شب میرفت بغل اون می‌خوابید.. من و پسرمم خو ...

ببخشيد

ولي خدا لعنتش كنه

ي جوري مث شوهر من بسوزه تا بفهمه معني دلشكستن

خدا ب دلت آرامش بده الان خوندم شبا خونه اون زنک میموند دلم آتیش گرفت بخدا حالم بد شد نمیدونم چی بگم ...

الهی آمین... دعا کن یا واقعا آدم بشه... یا خدا از صفحه زندگیم حذفش کنه.. چون من نمیتونم دوباره خیانتش و تحمل کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی شده جدا شدی؟ یا آدم شد؟ 

من باردار بودم 

فهميدم چ غلطي كرده

ن الان بچم ده ماهشه

ولي نفرينش كردم خدا ي بلايي تو سر روز سرش اورد ك داغون شد

من باردار بودم كتكم هم زد سر اين قضيه

جایی رو نداشتم.. مامانم میگفت بدون بچه بیا.. میشد پسرمو ول کنم؟ بازم وهفته قهر کردم.. اما بچم داشت ا ...

بی مسولیتی و بی فکری همسرت ب کنار .خانواده همسرت و خودت چقد بیخیال بودن ک کاری نمیکردن . خانواده خودت باید یه درس درست حسابی میدادن بهش ن اینکه بگن بشین زندگی کن صدات در نیاد 

نه اصلن منم شوهرم خیانت کرد زن صیغه کرد باراول فهمیدم افتادبه دست پام التماس کردبخشیدم خوب شده بود بعدچندسال بازصیغه کرد عقدش کرد ایکاش هرگز نمی بخشیدمش 😔

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
میگم خدا از جایی بهش نشون بده که بفهمه از کجا خورده و این تاوان کدوم کارشه 

صبور باش

خدا ميبينه

من اين اخري از ته دل شكستم خدا رو صدا زدم

سه روز طول نكشيد ك برادرش تصادف كرد با ماشين اون

مرد

همش ميگه تو اه كشيدي

دلم نميخواست اون بميره

اون رفت ك جيگر اينا له شد

تو مراسمش زير چشم من كبود بود

جلو دختر ١٤ سالم كتكم زد

خدا ميبينه

تنها پناه دل شكستن

نه بعد 9سال خیانت کرد.. سنتی بود.. اما عاشقم بود.... حیف.. چندسال از بهترین سال‌های زندگیم داره با ا ...

دوران بارداری خیانت کرد ؟

بارداری سختی داشتی ؟چیزی خاسته تو دوران بارداریت ک نتونستی انجام بدی سراغ کس دیگه رفته ؟

دوران بارداری خیانت کرد ؟ بارداری سختی داشتی ؟چیزی خاسته تو دوران بارداریت ک نتونستی انجام بدی سراغ ...

‌نه پسرم 6سالش بود.. هرچی هم میخواست بهش میدادم و دریغ نمیکردم حتی یکبار