2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد به مردی که قبلا خیانت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 131 پست
منم جز عذاب و دیدن اینکه اون زن رو می‌برد تفریح و مسافرت هیچ خیری ندیدم.. خوشحالم ماشین نداریم 

شوهر نداشته زنه؟

اين اشغال شوهر داشته

هم با شوهر سيب زمينيش ميرفتن تو اون خونه

هم دور از چشم شوهرش ميرفتن با اين عوضي عشق و حال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باش خدا ميبينه من اين اخري از ته دل شكستم خدا رو صدا زدم سه روز طول نكشيد ك برادرش تصادف كرد ...

دعا کن واسه منم خواهر... دعا کن یا خدا زندگیمو از ریشه درست کنه... یا این علف هرز از زندگیم حذف بشه 

الهی آمین... دعا کن یا واقعا آدم بشه... یا خدا از صفحه زندگیم حذفش کنه.. چون من نمیتونم دوباره خیانت ...

الهی هر چی خیره برات اتفاق بیفته عزیزم من خودم شوهرم خوش بر رو هستش ی مدت خیلی تو گوشی بود ما زنا هم که تیز یشب حموم بود رفتم سراغ گوشیش دیدم یه پیام تو گوشیشه که نوشته فلان ساعت بیا فلان جا ببخشید میگم کاندومم بخر من اصلا دست و پام شل شد شوهر من که اهل هیچی نبود اینو دیدم فقط نشستم نمیتونستم تکون بخورم از حموم اومد بیرون دید منو گوشیشو دید خودش فهمید دیگه قسم و آیه که بقران نرفتم یکی از دوستام یه برنامه بهم گفت اونجا اشنا شدم فقط چند روز چت کردم و اس دادم که پشیمون شدم  نمیدونم خلاصه رفت یا نه ولی دیگه رمز برای گوشیش نذاشت همیشه هم ب موقع میره و میاد من با ی پیام هنوز اعتمادم جلب نشده هنوز خوابه ی وقتا میرم گوشیشو زیر رو میکنم تو چی کشیدی بمیرم برات الهی خدا عاقلش کنه الهی دلش و چشمش فقط دنبال خودت باشه 

دوران بارداری خیانت کرد ؟ بارداری سختی داشتی ؟چیزی خاسته تو دوران بارداریت ک نتونستی انجام بدی سراغ ...

با پست یه خانوم دیگه ایی اشتباه گرفتم فک کردم شما گفتی تو بارداری متوجه شدم

شوهر نداشته زنه؟ اين اشغال شوهر داشته هم با شوهر سيب زمينيش ميرفتن تو اون خونه هم دور از چشم شوهر ...

ای خدااااااا😓نه این بیوه بود دوتا دختر هم داشت... خراب بود... با همه میشناختنش.. چه معلوم مریضی هم داشته 😣

بی مسولیتی و بی فکری همسرت ب کنار .خانواده همسرت و خودت چقد بیخیال بودن ک کاری نمیکردن . خانواده خود ...

هه انگار منو از بهزیستی آوردن.. که براشون مهم نیست.. یکبار زنگ زدم که منو کتک زده در طول دوروز سه بار.. هم نگفت دخترم حالت الان خوبه؟ مردی زنده ایی؟ 

بمیرم واسه دلت.. میفهمم... ان شاء الله نبینم اون روز رو

خدانکنه عزیزدلم من داغون شدم افسردگی گرفتم ۸ماه درگیر دادگاه طلاقم پدرم ازدست دادم تنها تکیه گاهم بود خیلی درحق من نامردی کرد خودش اون زن که زندگی من ازم گرفتن واگذارکردم به اون خدا یک روزی تاوان پس میده

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
من اون قبلنا همش عفونت داشتم اينم همش زگيل ميزد نميدونستم ك…😑

چه کعلوک خدای نکرده ایدز هم گرفته باشم.. معلوم که نمیشه.. الهی خیر نبینه من که هیچوقت نمیبخشمش.. خاک قبولش نکنه.... نمیگذرم ازش 

خدانکنه عزیزدلم من داغون شدم افسردگی گرفتم ۸ماه درگیر دادگاه طلاقم پدرم ازدست دادم تنها تکیه گاهم بو ...

خدا بهت صبر بده وانشالله از این به بعد ارامش بگیری ناراحت شدم واقعا  ای خدااا

‌نه پسرم 6سالش بود.. هرچی هم میخواست بهش میدادم و دریغ نمیکردم حتی یکبار

انشالله ک شوهرت درست شده باشه .هرچند سخت دلتو صاف کن و زندگی کن تو تا بعد اون قضیه بهش اعتماد کردی ک داری زیر یه سقف زندگی میکنی ولی خودت کاری کن ک مث اوایل بشه و بغیر خودت و پسرت ب چیزی فک نکنه اجازه نده با دعوا و غر و دلخوری باز کاری کنه ک پشیمونی بار بیاره همسرت هم انشالله ک پشیمون و فقط از غرورش ک ب رو نمیاره .انشالله ک زندگیت پر از خوشی و ارامش باشه