2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد به مردی که قبلا خیانت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 131 پست
دوسال پیش واسه اولین بار بعد 9 سال خیانت کرد.. الان که اخلاقش خوبه با من... دیگه نمیدونم پولدار بشه ...

ظرفيت پول رو ندارن بعضيا

حالا ذات خرابي هم داشته باشن 

منم جيگرم خون بود ب اين خاطر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده به خانوادت بگی اونا هم بگن زندگیتو بکن ما به اندازه کافی خودمون مشکل داریم 

حداقل مهرتو میذاشتی اجرا یکم اذیتش میکردی یا چند وقت یجا میرفتی با پسرت پیدات نمیکرد 

درسته.. من چون شبا خونه نمیومد ناراحت بودم و غر میزدم.. که مشخص شد چرا شبا نمیاد 💔

كجا ميرفته

شوهر منم خونه مجردي داشته

نميومد

ميگفت پيش دوستام هستن

نگو تو اون ج ن ،د ه خونه بوده

حداقل مهرتو میذاشتی اجرا یکم اذیتش میکردی یا چند وقت یجا میرفتی با پسرت پیدات نمیکرد 

جایی رو نداشتم.. مامانم میگفت بدون بچه بیا.. میشد پسرمو ول کنم؟ بازم وهفته قهر کردم.. اما بچم داشت از بین میرفت چون هیشکی جمعش نمی‌کرد 

كجا ميرفته شوهر منم خونه مجردي داشته نميومد ميگفت پيش دوستام هستن نگو تو اون ج ن ،د ه خونه بوده

این با اون ج.ن.د.ه.که بود اون خونه از خودش داشت.. اینم هر شب میرفت بغل اون می‌خوابید.. من و پسرمم خونه تنها.. توقع داشت وقتی بعد دوروز میومد خونه بپرم بغلش کنم بگم خوش اومدی 

آره دقیقا... همه مشکل داشتن جز خودش.. تقصیر همه بود جز خودش... ای خدا با یادآوری گذشته حالم بدشد&nbs ...

همون موقع باید با یع مشاور حرف میزدید ک مسولیت همسرداری و بچه داریو بهش یاداوری میکرد .از همون اوایل ازدواجتون اینجوری بود یا بعدها ؟ ازدواجتون سنتی بود یا خودتون اشنا شدید باهم؟

همون موقع باید با یع مشاور حرف میزدید ک مسولیت همسرداری و بچه داریو بهش یاداوری میکرد .از همون اوایل ...

نه بعد 9سال خیانت کرد.. سنتی بود.. اما عاشقم بود.... حیف.. چندسال از بهترین سال‌های زندگیم داره با این همه بدبختی میگذره 

علتش اون زمان میگفت غر زدی که رفتم... اما هیچ وقت نگفت چرا غر می‌زنی؟  چونکه خرجی نمی‌داد شبا ...

خدا ب دلت آرامش بده الان خوندم شبا خونه اون زنک میموند دلم آتیش گرفت بخدا حالم بد شد نمیدونم چی بگم من خودم باشم خورد میشم نابود میشم امیدوارم خدا چنان بزنه پس سرش که غلط بکنه خیانت کنه یه درس عبرت بزرگ بهش بده بفهمه که هیچ‌کسی جای زنشو نمیگیره