2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد به مردی که قبلا خیانت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از دعای محبت روی خوراکی این است که بهترین دعای محبت- فوری و موثر را که در زیر آمده است به یک سیب بخوانید و آن را به خورد فرد مورد نظر دهید تا با دیوانه کردن محبوب به خواسته خود برسید

« بسم الله الرحمن الرحیم. و لقد جعلنا فی السماء بُروجاْ و زَیــّناها للناظرین و حَفِظناها من کل شیطان رجیم. اینو امتحان کن من کردم تاثییر داشت

چون قبلا معتاد به متادون بود.. ترک کرد باز مواد کشید... مواد نیازشو برطرف نکرد. مجبور به خوردن قرص ش ...

ای خدااا الهی خدا کمکت کنه به حق همین روز عزیز امام علی دلتو شاد کنه برات یس میخونم عزیزم 

نمی خوام زیاد بازش کنم ولی بدون اگه ازسکس سیراب که نه خفه اش نکنی میره کارخودشو انجام میده تمام.

درسته بعضی اوقات خسته هستند ولی تو همون خستگی شونم هوس دارند 

یبار شوشو سه روز تمام تو ساخت خونه برادش شب و روز کار 

کرد امدخونه میگفت میمیرم دیگه مبخوام 3روز بخوابم 

وفتی رفتم سمتش اولش مقاومت میکرد😂ولی وقتی 

.................شروع شد مثل جن زده ها سریع و هوشیار بود 

عوضی ولم نمی کرد😆😆😆😆😠😠😠😠

بله.. درسته.. مدام میخوام خودمو گول بزنم 

دقیقاااااا مثل منو وامثال ماهاکه متاسفانه به اجبار موندن توزندگی تعدادشونم زیاده فقط باید خودمون وقوی کنیم وازش به عنوان کارگر خونه و عابر بانک نگاه کنیم واستفاده کنیم مثل یک هم اتاقی  

لایک نکنید