2777
2789

خودش خوب باشه اونم خوبه دیگ فقط اسیاب شدشه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی روزی چند بار ،منم غلظت خونم بالاست همش فصد خونم ،باید عادت کنم به چایی خور شدن

چای کم رنگ اره؟ منم بالاس ۲۱ سالمه ، ریفلاکس هم شدید دارم از طرفی چای برا ریفلاکس بده فقط صب ها میخوذم

چای کم رنگ اره؟ منم بالاس ۲۱ سالمه ، ریفلاکس هم شدید دارم از طرفی چای برا ریفلاکس بده فقط صب ها میخو ...

منم رفلاکس دارم،ترش میکنم آب دهنم بیش از اندازه میشه بعضی وقتا معدم میسوزه 😅ولی آنقدر غلظتم بالاست هی حوس مایعات میکنم اصلا مایعات مخصوصا سوپ میخورم آروم میشم ،ولی چایی غلیظ کم خونی میاره برای ماهایی که غلظت داریم خوبه ،منم۲۵سالمه برعکس تو مایعات از شدت اسیدمعده کم میکنه

منم رفلاکس دارم،ترش میکنم آب دهنم بیش از اندازه میشه بعضی وقتا معدم میسوزه 😅ولی آنقدر غلظتم بالاست ...

اخ اخ دقیقننن

چای پر رنگ خوبه برا غلظت خون؟ اخه من شنیدم کم رنگ خوبه صبا هم فقط بشدت کم رنگ میخورم😐😂

انشالله جفتمون زودی خوب شیم🥲❤️

نمیدونم ولی میگن آب زیاد برای غلظت خوبه چایی کم خونی میاره ترکیبش که بهتره برای ماها،تو چرا غلظت دار ...

اره آب خیلی خوبه ولی چای کم رنگ باشه بهتره ( غلیظ نه) 

نمیدونم والا از راهنمایی ی کم داشتم هی بیشتر شد😂

ریفلاکس هم امسال گرفتم

اصن موندم چی بخوذم چی نخورم