2777
2789
عنوان

قرص مخدر

245 بازدید | 5 پست

اعصابم خیلی خورده تو ماشین همسزم دو تا کپسول نارنجی پیدا کردم قبلا دیده بودم گفته بود مال کارگراشونه اینا تو اینترنت خوندم قرص ترک اعتیاد فلفلیه و خیلی اعتیاد اوره چیکار کنم؟ برم قرصا زو بردارم چه رفتاری باید کنم تمام جونم میلرزه..

به خودش مشکوک نشدی؟ جدیدا یکم بیسلیقگی تو ظاهرش پرخاشگری تو رفتارش نمیبینی؟

پرحاشگر که از اول هم بود عصبیه ، خیلی اعصابم خورده یه باز همین قرص و تو ماشین دیدم کفت برای مرگ موش گرفته اتداخت دور دوباره بارم دیدم گفت برای کارگراشونه گفتم تو اون سری گفتب مرگ موشه پیچوند الانم شبا تا دیر وفت بیداره شک به دلم راه افتاذ رفتم ماشینو گشتم زیر صندوق عقب قایم کرده به نظرت برم بردارم و به روش بیارم چیکار کتم اعصابم خورده 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرحاشگر که از اول هم بود عصبیه ، خیلی اعصابم خورده یه باز همین قرص و تو ماشین دیدم کفت برای مرگ موش ...

ببین اونکه معتاد میشه حالا اعتیادش به هر ماده یا قرصی باشه فرق نداره نهایت دوماه بعد کلا یه آدم دیگس من الان واقعا پیشنهادی ندارم برات جزاینکه یکم زیر نظر بگیردش خوابو خوراک ظاهر رفتار طرزلباس پوشیدن حتی حمام کردن ببین با قبل فرق کرده یا نه شاید اگه دفعه اول بود میگفتم حرفشو باورکنی چونکه دودفعه دیدی ودوحرف متفاوت شنیدی فعلا یه مدت زیر نظر بگیرش الکی زندگیتو بهم نریز اینا اگه برا خودش باشه شک نکن دفعه سوم هم میبینی باز اونوقت یه اقدامی بکن

ببین اونکه معتاد میشه حالا اعتیادش به هر ماده یا قرصی باشه فرق نداره نهایت دوماه بعد کلا یه آدم دیگس ...

الان قرص و برداشتم من نمبخوام زنذگیمو بهم بریزم ولی میخوام کمکش کنم ترک کنه ولی الان نمیدونم اصلا باید چه رفتاری کنم و چی بگم بیدار شد خیلی بهم ریختم

الان قرص و برداشتم من نمبخوام زنذگیمو بهم بریزم ولی میخوام کمکش کنم ترک کنه ولی الان نمیدونم اصلا با ...

خودتو آروم کن ببین نهایت همین حرفیه که میگی اگه خدای نکرده براخودشه کمک میکنی ترک میکنه بیدارشد باهاش صحبت کن کم کم ببین چی شده واز کجا شروع شده من خودم وارد نیستم چجوری برخورد صحیح رو داشته باشی فقط میدونم آدمی که اعتیاد پیدا کرده وهنوز کسی نمیدونه براحتی به گردن نمیگیره