2777
2789
عنوان

آخه بی وجدان ها ۳ تا دفترچه واسه کنکور؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 67 پست
وااااای نگم برات فقط اشکم در نمیاد وگرنه داغونم

من که تا حالا کنکور ندادم ولی نمونه که دادم یعنی خیلیی بد بود همه رو حل کردم به ریاضی که رسیدم وقت تموم شد 

شاید اگ ریاضی هم سه چهارتا درست جواب میدادم قبول میشدم چون حتی دینی رو ۹۰ زده بودم 

پشتم کولر آبی بزرگ بود امضا و ..... هم که جای خود دارد 

از اون موقع میترسم برای  کنکور 💔

بعد بقیه ازت انتظار دارن خیلی بده

من کنکور ۱۴۰۳ و هنوز هیچی نخوندم و سر درگمم 😔

من که تا حالا کنکور ندادم ولی نمونه که دادم یعنی خیلیی بد بود همه رو حل کردم به ریاضی که رسیدم وقت ت ...

هر سوالی داشتی بپرس اگه بتونم راهنماییت میکنم من ید طولانییی دارم پارسال به بینایی سنجی میرسوندم نزاشتن بزنم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر جلسه میخوام عوض بشم و تقلب کنم؟  قبل جلسه رو جلوشو بگیرن وگرنه من رو صندلیم چرا سه بار ب ...

عبدالرسول جوابگو نیست هروقت دیدمش پیامتو نشونش میدم🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چطور بود کنکور تجربی؟سوالا سخت بود؟ لو نرفته بود؟

سخت بود

نمیدونم لو رفته بود یا نه

ترجیح میدادم لو بره ولی بزارن سوالارو جواب بدم

ریاضی سخت بود واقعا  زمین و زیست و شیمی خوب بودن

اره می‌گفت اونا بهتربوده ولی خب کنکور برا یسریاخوبه😒 بخدابراماها هیچ نفعی ندارد چون یسریا الکی الکی میرم بالاحق میخورن

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
ما برای شیمی و فیزیک حساب کردم7 دیقه کمتر وقت دادن همشم گیر میدادن با هر صدای بلند گو قلبم می‌ریخت&n ...

پس میدونی چی میگم واسه من کلی وقتم رفت و تا میومدم تمرکز کنم بلندگو شروع میکرد

اره می‌گفت اونا بهتربوده ولی خب کنکور برا یسریاخوبه😒 بخدابراماها هیچ نفعی ندارد چون یسریا الکی الکی ...

میدونم چی میگی  

میدونم چی میگی    

اره🙁

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
هر سوالی داشتی بپرس اگه بتونم راهنماییت میکنم من ید طولانییی دارم پارسال به بینایی سنجی میرسوندم نزا ...

ممنون عزیزم 🤍

شما مشاور داشتی و

اینکه کلاس ریاضی میرفتی و کودوم استاد ؟

بنظرت کلاس زیست برم چون بنظرم بیخودیه میشه از درسنامه خوند 

ممنون عزیزم 🤍 شما مشاور داشتی و  اینکه کلاس ریاضی میرفتی و کودوم استاد ؟ بنظرت کلاس زیست بر ...

واسه ریاضی جزوه معلم مدرسه مون بود و بابک سادات رو نگاه کردم و بیشتر تست زدم اما اشتباهم این بود باید آیکیو کامل میزدم مبحثی زدم

مشاورم پشتیبان قلم چیم پزشکی میخوند خوب بود

زیست من فقط تست زدم چون سال اولی نبودم و برگردم عقب بیشترم تست میزنم