2777
2789
عنوان

آخه بی وجدان ها ۳ تا دفترچه واسه کنکور؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 67 پست
عزیز من خودم مخزن سوالات  تجربی بودم ببین مسول حوزه مقصر نیست باید بابلندگو اعلام کنه تا اشتبا ...

دانش آموز باید بتونه تمرکز کنه خیر سرش فقط اشتباه ناظران مهمه اشتباهات دانش آموز مهم نیست؟

مقصر نحوه برگزاریه کاری به مسئول حوزه ندارم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ماعم که آزمون نمونه دادیم ده بار امضا کردیم و اطلاعات نوشتیم کنکور که جای خود دارد 

دقیقا منم چند سال پیش نمونه دادنی نمیدونستم سوالارو حل کنم یا چرتو پرتای اینارو  امضا و ‌‌.... کنم 

مگه میشه ادم ی حرفه باید بلد باشه حداقل

میگن اول کنکور رتبه خوب بیار خودمم میخوام ولی دلم میخواد قبول بشم به زندگیم برسم

میگن اول کنکور رتبه خوب بیار خودمم میخوام ولی دلم میخواد قبول بشم به زندگیم برسم

اگ دکتری و اینا منظورته من نمیدونم ولی اگ یچیز ساده میخوای قطعا قبولی فکرتو رو درس نزار بخدا هرکی دور منه مدرک داره بیکاره خودش داره کار میکنه

دقیقا منم چند سال پیش نمونه دادنی نمیدونستم سوالارو حل کنم یا چرتو پرتای اینارو  امضا و ‌‌.... ...

انگار من وسط جلسه میخوام عوض بشم

یه چیزای فرمالیته وقت گیر

خیلی ناراحتم حوزه ما شلوغ بود بلندگو دائم حرف میزد 

یه بار دفترچه بدن یه بار امضا و آدرس بگیرن تمام یعنی چی این بازیا

اگ دکتری و اینا منظورته من نمیدونم ولی اگ یچیز ساده میخوای قطعا قبولی فکرتو رو درس نزار بخدا هرکی دو ...

مامان بابام هر دوتاشون میگن فقط پزشکی دندون زمان خودشون راحت قبول شدن فکر میکنن الانم اینطوریه به خدا خیلی سختهههههه من دیگه جون ندارم پشت کنکور بمونم 

راستش خسته ام خیلیییی خسته کنکور امروزم اونقدر بهم ریخته شدم سروصدا بود اصلا نتونستم تمرکز کنم

خود سوالارو میخواستی روخوانی کنی ۵ ساعت طول میکشید  

دقیقا منم چند سال پیش نمونه دادنی نمیدونستم سوالارو حل کنم یا چرتو پرتای اینارو  امضا و ‌‌.... ...

وااااای نگم برات فقط اشکم در نمیاد وگرنه داغونم

وای من تو هر سه تا شماره مو اشتباااه نوشتم انقد که هول کرده بودممم 😬😬😬

من اسممو یادم نمیومد آدرس؟؟؟؟؟؟ اونم سه بار؟

تجربی هستی؟ پسرم امروز کنکور داد. میگفت ریاضیش خیلی سخت بوده

آره ریاضیش خیلی سخت بود اصلا در حد ورودی دانشگاه نبود 

نمیدونم مارو چی فرض کردن 

عبدالرسول جان اینکارا رو کرده واسه کاهش تقلب

من سر جلسه میخوام عوض بشم و تقلب کنم؟ 

قبل جلسه رو جلوشو بگیرن وگرنه من رو صندلیم چرا سه بار باید امضا و آدرس و اینا بنویسم و واسه هر کدوم مسئول حوزه با بلندگو مرحله رو بگه؟