خوشحال_خوشبخت مدیر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 عنوان آخه بی وجدان ها ۳ تا دفترچه واسه کنکور؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 67 پست کلی وقتمون سر امضا و آدرس نوشتن و دفترچه جمع کردن و دفترچه دادن تلف شد بعد هی میگفت رابطان اجرای بند فلان چون باید دفترچه میدادن اثر انگشت میگرفتنمن اصلا تمرکز نداشتمیعنی یه مسئولی نداریم به اینا فکر کنه؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی 1402/04/15 | 13:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 عزیز من خودم مخزن سوالات تجربی بودم ببین مسول حوزه مقصر نیست باید بابلندگو اعلام کنه تا اشتبا ... دانش آموز باید بتونه تمرکز کنه خیر سرش فقط اشتباه ناظران مهمه اشتباهات دانش آموز مهم نیست؟مقصر نحوه برگزاریه کاری به مسئول حوزه ندارم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 فدای سرت اینجا مدرک بدرد نمیخوره ی حرفه یاد بگیری از همه چی جلو تری 💛 بابا مامانم نمیزارن چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 کنکور تجربی چطور بود؟ عالیییی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
مهرناز1985 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2065 دانش آموز باید بتونه تمرکز کنه خیر سرش فقط اشتباه ناظران مهمه اشتباهات دانش آموز مهم نیست؟ مقصر نحو ... اینو اگه بگی کلا سیستم کنکور مشکل داره
دلستر_آلبالویی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 6248 والا ماعم که آزمون نمونه دادیم ده بار امضا کردیم و اطلاعات نوشتیم کنکور که جای خود دارد دقیقا منم چند سال پیش نمونه دادنی نمیدونستم سوالارو حل کنم یا چرتو پرتای اینارو امضا و .... کنم
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 مگه میشه ادم ی حرفه باید بلد باشه حداقل میگن اول کنکور رتبه خوب بیار خودمم میخوام ولی دلم میخواد قبول بشم به زندگیم برسم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
aidakh عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7412 میگن اول کنکور رتبه خوب بیار خودمم میخوام ولی دلم میخواد قبول بشم به زندگیم برسم اگ دکتری و اینا منظورته من نمیدونم ولی اگ یچیز ساده میخوای قطعا قبولی فکرتو رو درس نزار بخدا هرکی دور منه مدرک داره بیکاره خودش داره کار میکنه
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 دقیقا منم چند سال پیش نمونه دادنی نمیدونستم سوالارو حل کنم یا چرتو پرتای اینارو امضا و .... ... انگار من وسط جلسه میخوام عوض بشمیه چیزای فرمالیته وقت گیرخیلی ناراحتم حوزه ما شلوغ بود بلندگو دائم حرف میزد یه بار دفترچه بدن یه بار امضا و آدرس بگیرن تمام یعنی چی این بازیا چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 اگ دکتری و اینا منظورته من نمیدونم ولی اگ یچیز ساده میخوای قطعا قبولی فکرتو رو درس نزار بخدا هرکی دو ... مامان بابام هر دوتاشون میگن فقط پزشکی دندون زمان خودشون راحت قبول شدن فکر میکنن الانم اینطوریه به خدا خیلی سختهههههه من دیگه جون ندارم پشت کنکور بمونم راستش خسته ام خیلیییی خسته کنکور امروزم اونقدر بهم ریخته شدم سروصدا بود اصلا نتونستم تمرکز کنمخود سوالارو میخواستی روخوانی کنی ۵ ساعت طول میکشید چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 دقیقا منم چند سال پیش نمونه دادنی نمیدونستم سوالارو حل کنم یا چرتو پرتای اینارو امضا و .... ... وااااای نگم برات فقط اشکم در نمیاد وگرنه داغونم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 وای من تو هر سه تا شماره مو اشتباااه نوشتم انقد که هول کرده بودممم 😬😬😬 من اسممو یادم نمیومد آدرس؟؟؟؟؟؟ اونم سه بار؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 تجربی هستی؟ پسرم امروز کنکور داد. میگفت ریاضیش خیلی سخت بوده آره ریاضیش خیلی سخت بود اصلا در حد ورودی دانشگاه نبود نمیدونم مارو چی فرض کردن چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
aidakh عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7412 مامان بابام هر دوتاشون میگن فقط پزشکی دندون زمان خودشون راحت قبول شدن فکر میکنن الانم اینطوریه به خد ... اوف...
خوشحال_خوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6991 عبدالرسول جان اینکارا رو کرده واسه کاهش تقلب من سر جلسه میخوام عوض بشم و تقلب کنم؟ قبل جلسه رو جلوشو بگیرن وگرنه من رو صندلیم چرا سه بار باید امضا و آدرس و اینا بنویسم و واسه هر کدوم مسئول حوزه با بلندگو مرحله رو بگه؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی