2777
2789
عنوان

کوکو سبزی تو فر خوب میشه؟

2082 بازدید | 10 پست

قشنگ تیکه ای در میاد؟ وا نمیره؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی پخته نریز. من همیشه توی ۳۰۰ گرم سبزی یه دونه سیب زمینی بزرگ خام رنده میکنم. البته باید تو ظرف جدا رنده کنی آبشو قشنگگگگ بریزی بعد با سبزی قاطی کنی. تو فر درست نکردم ولی احتمالا خوب بشه 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
سبزیم کمه.توش سیب زمینی پخته بریزم خوب میشه؟ 

کوکو سبزی رو باید تو روغن سرخ کرد که خوشمزه بشه تو فر خوب در نمیاد .مزه اش به نظرم جالب نیست ...

اما برا خوشمزه شدنش 

سبزی تازه +پیاز رنده شده + کمی گردو خرد شده + کمی زرشک + ادویه ها +کمی ارد 

این ها رو با هم ترکیب میکنی و تو ماهیتابه نچسپ روغن میریزی و کمی که داغ شد مواد کو کو رو میریزی و زیرش رو مثل دم کردن برنج کم میکنی .درش رو هم میبندی .....بعد از تقریبا 20 دقیقه میتونی مثل پیتزا تیکه کنی و برگردونی ...عالی میشه ...خوب هم پف میکنه ...

اما اگه سبزی کم بود میتونی همین مواد بالا رو به اضافه سیب زمینی رنده شده هم درست کنی اما طعمش متفاوت میشه ...خوشمزه میشه هااا ولی خب مزه اش با همدیگه خیلی فرق میکنه ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
سیب زمینی پخته نریز. من همیشه توی ۳۰۰ گرم سبزی یه دونه سیب زمینی بزرگ خام رنده میکنم. البته باید تو ...


منم با سیب زمینی  خام و گردو پختم منتهی سرخش کردم.تو فر نذاشتم.گفتم شاید مزش بد بشه با خام تو فر

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
کوکو سبزی رو باید تو روغن سرخ کرد که خوشمزه بشه تو فر خوب در نمیاد .مزه اش به نظرم جالب نیست ... ام ...

مرسی گلم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
منم با سیب زمینی و خام و گردو پختم منتهی سرخش کردم.تو فر نذاشتم.گفتم شاید مزش بد بشه با خام تو فر

تو فر هم خوب میشه ولی حتما ظرفت نچسب باشه چربشم بکن و مایه رو نازک نریز قطور بریز و زمان پختش نیم ساعت تا 40 دقیق میشه بعدش میتونی گریل رو روشن کنی روش هم کمی تیره تر بشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز