2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188542 بازدید | 1093 پست
چه حساس منم پیاز میزارم تو نایلون تو یخچال چون برای خودم یه نفر غذا درست میکنم و گاهی یدونه پیازم زی ...

خوب منم میذارم ولی نه پیاز دستخورده مهمون رو ،غذاهای اونا صدبار گرم میشه من فوقش یکبار ،اول بخون متوجه میشی

وای اره دقیقا من همیشه یه بار مصرف میندازم اینجا میبینم میگن بدمون میاد تعجب می‌کنم یادمه بچه بودم د ...

وای متنفر بودم از این کار دقیقا همه نشستن بعد وسط این همه آدم با اون پوزیشن نشسته باشی هی سفره تمیز کنی اه

خونه مادرشوهرم سفره که میندازه آخرش من به بهونه ظرف شستن فرار میکنم که نخوام سفره تمیز کنم

بهترین اختراع همین سفره یکبارمصرفه😁

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای متنفر بودم از این کار دقیقا همه نشستن بعد وسط این همه آدم با اون پوزیشن نشسته باشی هی سفره تمیز ...

سفره و لیوان یکبار مصرف شده بی احترامی جدیدا 

اتفاقا خیلیم ترتمیز تر و راحتتره 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
منم دقیقا فقط فکر محیط زیست اومد تو ذهنم  من ایران زندگی نمیکنم تو فروشگاههای اینجا به شدت ظرف ...

آخه مهمونیای ایرانی رو با خارجیا مقابسه میکنید😅 عروس تو ایران باید از عهده مهمونی ۴۰ نفره بربیاد وگرنه هرار جور اسم روش میزارن 

راستی یه آقایی از طرف محیط زیست میاد جلسات کتابخوانی مامانم اینا گفته پوست میوه و نفاله چای که زباله تر هستن نریزین تو سطل چون اینا آب کثیف میشه و میره تو زمین ،، خشکش کنین برای دام ببرین 

میخوام بدونم تو خارج که بازیافت دارن اینارو هم در همبن حد رعایت میکنن؟

یک عدد چپی 

سفره‌رو میشه‌گذاشت کنار بعدا پاک‌کرد. سفره یبار مصرف خیلی زشته جلو مهمون.

اتفاقا سفره یبار مصرف مخصوص پذیراییه ،،حالا لیوان و اینا نه

اما همه ی مهمونیای ما مخصوصا تولد  و...  که تعداد زیاده سفره کاغذی میندازیم..

ok bye
به این فکر کن اگه قاشق فلزی بود ممکن بود قبلش یه مرد پلشت باهاش غذا خورده باشه اینجوری دگ خوابت میبر ...

گوشه ی لبت میبره

قیمه میخوری قاشق رنگ میگیره 

یکم گوشت رو فشار بدی تیکه کنی میشکنه

واااای

من تو سفر هم پک مسافرتی میبرم

بعد قاشق چنگال و چاق و کفگیر فلزی میزارم تو جعبه اش

سفره و لیوان یکبار مصرف شده بی احترامی جدیدا  اتفاقا خیلیم ترتمیز تر و راحتتره

میدونی چون دیگه جدیدا رفت و آمدا کم شده خیلیا برا جهیزیه شون چند دست ظرف و ظروف نمیخرن یا چنددد متر سفره بخرن

یجورایی سفره منسوخ شده بیشتر سفره یکبار مصرف استفاده میکنن 

واسه همین ممکنه میزبان بخاطر کمبود ظرف و ظروف از یکبار مصرف استفاده کنه 

سفره یکبار مصرفم بهترین کاره چیه چند متر سفره رو جلو اینهمه آدم پاک کنی 

وقتی اینهمه وسایل برای راحتی آدما ساخته شده چرا استفاده نکنیم زمان قدیم این چیزا نبود مجبور بودن از سفره لیوان...خونه استفاده کنن 

یه عده نمیخوان درک کنن انگاری

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍