2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188542 بازدید | 1093 پست

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑

Www.ayande.com

باهر شماره تلفن یکبار میشه ثبت نام کنی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

خانواده پدریم ی چیز کاملا عادیه و خانواده مادریم تا حالا ندیدم فکر کتم ناراحت بشن مثل بعضی از کاربرا اما باید بپرسی تو ک بهت برمیخوره ماشین ظرفشویی داری؟ اگه خودت داری حق نداری ناراحت شی چون نمیتونی بقیه رو درک کنی

یک عدد چپی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری میگین بی احترامی انگار فحش داده خب بنده خدا حتما حالو حوصله ی جمعوجورکردن نداشته گفته راحت باش ...

اینجور آدمای عیب جو 

حتی میزبان ظرف هم میذاشت باز یه چیز دیگه میگفتن 

ممکن بود بگن آره در کابینتشو باز کرد دیدم ظرفای نو رو سلفون کشیده و با ظرفای قدیمی تر ازما پذیرایی کرد اینقد بهم برخورد نتونستم غذابخورم تا چندروز تو فکر بی احترامیش بودم

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

وااااای انگار مادرشوهره منو داری تعریف میکنی احیانا تبریزی نیستن مادرشوهرت امال من که یدبختا انگار گ ...

تو این سایت باز چه گیری دادین به ما تبریزیا.. الله اکبر🙄🙄🙄

اتفاقا پذیرایی تبریزیا و تجملاتی بودنشون تو مهمونی دادن و حتی چشم و هم چشمی بودنشون تو کل ایران معروفه حالا شما با گداجماعت وصلت کردین به بقیه تبریزیا چه ارتباطی داره اخه

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍 سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاق ...

هوش مصنوعی همچین غلطی نمیکنه

اطلاعات مردمو کش نرو با این تبلیغ بیخود و لینکی که معلوم نیست امنه یا نه‌ 

وای دقیقا شوهر من اصلا شبیه اونا نیست،مادرشوهر منم خیلی غذای مونده میخورن ،وای صد بار گرم میکنی یخچا ...

چه حساس منم پیاز میزارم تو نایلون تو یخچال چون برای خودم یه نفر غذا درست میکنم و گاهی یدونه پیازم زیاده 

حتما خبلیییی طولانی مدت غذاها رو نگه میداره یا تو ظرف درباز میزاره که بدتون اومده وگرنه یه گزارش هفتگی رو که همه دارن😏😂

یک عدد چپی 

خانواده پدریم ی چیز کاملا عادیه و خانواده مادریم تا حالا ندیدم فکر کتم ناراحت بشن مثل بعضی از کاربرا ...

دقیقا انتظار دازن صبح تا شب یه لنگه پا پذیرایی کردی غذا و سالاد و دسر درست کردی اخرم سر ظرفشویی وایسی صدمدل ظرف بشوری

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
وای دقیقا شوهر من اصلا شبیه اونا نیست،مادرشوهر منم خیلی غذای مونده میخورن ،وای صد بار گرم میکنی یخچا ...

مال من مادرشوهرم از پیش دستیه پدرشوهره یا اضافی سالدش میمونه که دست خورده شده نگه میداره سری بعد روش خیار خورد میکنه سالاد جدید مثلاادم تهوع میگیره بدبختن دیگه نه خودشون میخورن نه میدن مهمون بخوره یبار به شوهرم گفتم با این خونوادت کسی خواهرتو نمیگیره

منم دقیقا فقط فکر محیط زیست اومد تو ذهنم  من ایران زندگی نمیکنم تو فروشگاههای اینجا به شدت ظرف ...

اونجا که شماهستین مصرف شیر چقدراست بقیه لبنیات چطور؟ دکتراشون توصیه به مصرف شیر میکنن؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)