2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188542 بازدید | 1093 پست

حالا کاری نداریم زشته این حرکت یا نه ولی واقعا چه چیزایی براتون مهمه خب هرچی بود برگشتی تموم شد و رفت اون اینقدر حال نداشته یه لیوان نذاشته تو چطور حال داری خوابت نبره بخاطر این🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سفره و لیوانو اوکی  بشقاب و قاشق دیگه چرا

بله درسته قاشق دیگه خیلی بد بوده حق دارین

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

من خودم جلوی مهمونم  دوست ندارم ظرف یکبار مصرف استفاده کنم 

ولی اگه جایی دعوت باشم ظرف یکبار مصرف بزاره ناراحت نمیشم حتما دلیلی داره یا بخاطر راحتیش اینکار رو کرده 

زندگی رو سخت نگیریم با این حرفها روانمونو بهم نریزیم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خواسته غیر مستقیم بگه نزاید ...والا ما نهایتش فقط وفقط سفره یکبار مصرف میزاریم ولیوان برای تعداد ۲۰ نفر ب بالا 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
سفره یه بار مصرف مگه چشه؟  منم سفره ی بار مصرف ميندازم برا مهمون  چون بدم میاد یه نفر جل ...

وای اره دقیقا من همیشه یه بار مصرف میندازم اینجا میبینم میگن بدمون میاد تعجب می‌کنم یادمه بچه بودم ده متر سفره رو جمع میکردم کمرم خورد میشد اون به کنار دو طرف آدما نشسته بودن هی میخواستی یه پوزیشن باشی زشت نباشه🤦‍♀️

شاید از این  ظرف شستن بیزاره شاید شرایط نداشته مگ فوش تون داده عزیزم غذای بدی گذاشته. احترام نذاشته   شاید واقعا نمیتونه ظرف بشوره اصلا درست نیس. برای ی میزبانی  ک از صبح. تو این گرونی هزینه میکنه بخاطر یک بار مصرف بودن  سزاوارشون کنید 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اره باد کولر میخورد سفره و لیوان و ظرفا رو همه روباهم باد میبرد! بچش هی باز پهن میکرد

کاش کمتر پلاستیک و ظروف یکبارمصرف استفاده بشه بخاطر طبیعت بخداحیف داریم نابودش میکنیم،وسلامتی خودمون این ظروف در اثر حرارت سرطانزا میشن

سواله برام اونایی که میگن چه اشکال داره مگه شما توخونتون ظرف چینی وآرکوپال ندارید که یکبارمصرف میزارید؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد