2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
خیلی از کشورا کیسه پارچه ای میبرن برای خرید چون باید برای هر پلاستیک یه مقدار پول بدن حتی ظرف قهوه ه ...

آره تو ایران هم تو بغضی شهرا فرشگاهای پسماند صفر هست( مثلا شیراز) که طرف با خودش ظرف میبره و همه چی با ظرفای خودش میخره..خانم آیه حمداوی رو توی اینستا دنبال کنین خیلی توصیه های خوبی تو این زمینه داره...😍

شما احترامتو در بدترین وضعیت روحی و جسمی حفظ کن حال روحی خاله من اونقد بدبود که حاص و حوصله هیچیو ن ...

خب عزیزم من میگم بی احترامی رو عادی نکنید رفتار اشتباه اشتباهه خالتون حال روحیش بد بوده شما که خوب بودید میتونستید کمکش باشید ظرف یکبار مصرف فقط برای مواقع خیلی ضروریه حالا اشتباهی وارد فرهنگ مهمونی ما شده این نشونه این نیست که کار درستیه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونست جای هزینه کردن برای ظرف پلاستیکی و این که سلولهاتو سرطانی کنه چون ظروف یکبارمصرف مخصوصا پلاس ...

ببینید در کل به خاطر محیط زیست قبول دارم باید از این ظرف استفاده نشه

ولی قبول کنید بی احترامی نیست اصلا

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
والا مامان منم که مال یه نسل قبل تر هست اینطوری فکر نمیکنن ادم میمونه چی بگه تو‌این‌گرونی و تورم م ...

ولش کن😂هرکسی نسبت ب درکش برخورد میکنه

حالا من ی چیزیو برا اسی تعریف کردم یه ادم بیکارنشسته دونه دونه کامنتارو ریپلای میزنه

بدتر ازهمه ی نظر داده ک سلولاتو سرطانی کنه خب تو جایی دیذی خودتو بکش کنار سرطانی نشی،اره واقعا این وضع گرونی رو خوب اومدی بدتر نوشته ی سبزی خوردن و فلان و فلان بگیره،مردم هشتشون گره نهشونه بعضیا فقط گیر قر و فرشونن

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
شما یک بار مصرف رو بی احترامی می دونید اما من اینکه میزبان کم غذا درست کنه رو بی احترامی می دونم.مثل ...

هردوش بی احترامیه هم اونیکه غذا با طعم پلاستیک و چاشنی سرطان میاره برای مهمون هم اونکه عمدا غذا کم میپزه که بگه برات ارزش قایل نشدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچه ها غذام قرمه سبزی بود. دعوا نکنید... من متوجه شدم که ایشون غذا نخوردن،ولی سکوت کردم چون احساس ...

جدی گفتی؟

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
خب عزیزم من میگم بی احترامی رو عادی نکنید رفتار اشتباه اشتباهه خالتون حال روحیش بد بوده شما که خوب ب ...

ظرف یکبار مصرف چه ربطی به فرهنگمون داره اخه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
خب عزیزم من میگم بی احترامی رو عادی نکنید رفتار اشتباه اشتباهه خالتون حال روحیش بد بوده شما که خوب ب ...

یه نفر ادم نمیتونه از پس بیست نفر ادم بربیاد وسط اونهمه کار من برم ظرف بشورم یا پذیرایی کنم

باشه شما درست میگی هرکس درک و دید متفاوتی داره

یه زوجی رو میشناسم هم سن و سال خودمون.. این دو تا شدیدا مینیمال پسندن. تو خونشون فقط دو تا قاشق، دو ...

چه زندگی جالبی دارن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

منم واسه تولد پسرم یکبار مصرف گرفتم واسه ظرف کیک شربت ژله یعنی کارم زشته 😑البته نه واسه شام ها واسه پذیرای ۲۵ نفر میشیم اینقدر ظرف رو باید همه کابینت هام رو بهم می ریختم با دو تا بچه نمیشه خدایی رفتم ظرف های بچه رئیس رو گرفتم واسه شام هم از ظرف های مادر شوهرم میخوام استفاده کنم چون تو خونه اونه همیشه هم ظرف هاش آماده هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
برای پربازدید شدن موضوع خوبی رو انتخاب کردی 

چه جالب

میشه بدونم تو پربازدیدی چی هست که یه ادم بخواد بخاطرش دروغ بگه😂طلامیدن کارمیدن چی هست که همه جا حرف پربازدیدیه