2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
ببینید در کل به خاطر محیط زیست قبول دارم باید از این ظرف استفاده نشه ولی قبول کنید بی احترامی نیست ...

حالا ظرف هیچی ولی خدایی قاشق و چنگال یه بار مصرف خیلی بده واسه غذا خوردن

این دوستمون باید میگفت قاشق بیار سر سفره قول میدم خودم بشورم😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی

فقط اینایی که کار میزبانو تایید کردن😐فکرکنم خودشونم به مهمونای بدبختشون همینطوری بی احترامی میکنن که باید بگم واقعا کار زشتیه اگرم تاحالا تو روتون نگفتن خجالت کشیدن لابد نکنید عزیزان این ظرف و ظروفا واسه مهمون با تعداد بالاس یا شرایط خاص که هیچکدومم تو این مهمونی نبوده🙍🏻‍♀️🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالتون الان بچه دارن؟ حق داشتن خیلی شرایط سختی بوده😔

اره خداروشکر😍بچش شیش ماهشه الان

بعد سالها بچه دار شد

ولی میدونی حتی تو زمانی که سقط کرد فقط خاله هام میدونستن حتی از بارداریشم کسی خبرنداشت،خودش نخواست کسی بدونه،من میگم ادم باید درک کنه شاید طرف واقعا یه مشکلی داشته که اون یبارو اینطوری برخورد کرده

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
ما هم تو مهمونیهامون زشت میدونیم یکبار مصرف استفاده کنیم توهین به مهمانه  کوه ودشت و جنگل نیست ...

ما تو پیک نیک و‌تفریح هم فقط لیوان و سفره یکبار مصرف استفاده می‌کنیم، ازین سبد های مسافرتی که ظروف پلاستیکی دارن خریدم یبار پیک نیک رفتنی برادرهمسرم و خانمش مهمون ما بودن متوجه شدم با سختی از قاشق و چنگال پلاستیکی استفاده میکنه و غذا هم زیاد نخورد خیلی ناراحت شدم احساس می‌کردم بی احترامی شده بهشون، دیگه ازون ببعد ازون ظرف های پلاستیکی استفاده نکردم یه سری ظرف و قاشق چنگال معمولی تو سبدم گذاشتم. حرمت مهمون در هر شرایطی واجبه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چه جالب میشه بدونم تو پربازدیدی چی هست که یه ادم بخواد بخاطرش دروغ بگه😂طلامیدن کارمیدن چی هست که ه ...

اتفاقا به نظر من بدترین اتفاق اینه که تاپیکت پربازدید بشه چون مدیریت کامنت ها از دستت خارج میشه و نمیتونی جواب همه رو بدی همیشه هم یه سری عقده ای و بی شخصیت هستن که فحش میدن به استارتر و اکثرا مخالفت میکنن فکر میکنن اینطوری شاخ ترن!!!

یه بار تاپیک بهترین و بدترین زده بودم ترکوندن از بس گزارش زدن یه بارم تاپیک عکس گذاشته بودم همش توهین کردن و فحش دادن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شرایط آدم ها متفاوته واقعا شاید نتونسته تو ک نمیدونی

واقعا خوشحالم که شما دوست ما نیستید چون کسی که به این چیزا گیر میده واقعا باید آدم سخت گیری باشه که ارتباط گرفتن باهاش سخته 

اتفاقا به نظر من بدترین اتفاق اینه که تاپیکت پربازدید بشه چون مدیریت کامنت ها از دستت خارج میشه و نم ...

منم یبار پربازدید شدم😂اونم خیلی اتفاقی ولی درعرض پنج ذقیقه ترکید

واقعا پربازدیدشدن چیزی نداره حس خوبی هم بهم نداد ک بنظرم کسی بخواد دنبالش باشه یا دروغ بگه

اره خب بیشعورا همه جاهستن ما نمیتونیم کنترلشون کنیم😑مدیریت کامنتا و جواب دادنشون تا یه حدی

زیاد سخت نگیر😂

منم یبار پربازدید شدم😂اونم خیلی اتفاقی ولی درعرض پنج ذقیقه ترکید واقعا پربازدیدشدن چیزی نداره حس خ ...

آره از اون به بعد سعی کردم کمتر تاپیک بزنم و کمتر میام 

حس خوبی نداشت اونهمه توهین بهت بشه و نی نی یار هیچ کاری نکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آره از اون به بعد سعی کردم کمتر تاپیک بزنم و کمتر میام  حس خوبی نداشت اونهمه توهین بهت بشه و ن ...

به شخمت بگیر خواهر😂

بعضیا نسبت ب عقده و حقارتی ک دارن بقیه رو هم قضاوت میکنن و هم توهین میکنن

توهین کردن اونا باعث نمیشه تو از ارزشت کم بشه

نمونه تمام عیار یه ایرانی. همیشه دنبال  تعارف و تجلل و چ.سی اومدن و زرق و برق پرستی. جالبه بدون ...

جهان اول و سوم بر اساس تکنولوژی و پیشرفت اقتصادی و بلوک شرق و غربه خانوم 

این فرهنگ ماست حق نداری بهش بی احترامی کنی هر جامعه ای برای خودش هزار جور عرف داره همون ژاپنی ها هم موقع مهمونی و غذا کلی عرف و قانون دارن که از تو عجیبه 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن