2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188563 بازدید | 1093 پست
داره. باورت میشه؟  میلیاردره اصلا.... اما میگه اینطوری راحت ترم صاف ميندازم تو اشغالی

خیلی تنبله پس.

من جای همسرش بودم مخالفت میکردم . اگر در این حد تنبله،کمکی بگیره برای خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنه محترمانه کنسل کنه بگه مشکلی برامون پیش اومده

برا اونم یه حرف و صفحه جور میکنن وای دیدی دقیقه نود کنسل کرد عجب ادمیه کلا مردم همیشه حرفی دارن برا زدن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خیلی تنبله پس. من جای همسرش بودم مخالفت میکردم . اگر در این حد تنبله،کمکی بگیره برای خونه

میگه دوس ندارم کسی به وسایلم دس بزنه و گرنه شوهرش بهش گفت

آره بنده خدا خیلی راه میاد باهاش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
نمونه تمام عیار یه ایرانی. همیشه دنبال  تعارف و تجلل و چ.سی اومدن و زرق و برق پرستی. جالبه بدون ...

همین ژاپن که مثال میزنید اگه کسی این همه ظروف یکبار مصرف راهی زباله کنه بنظرشون ته بی فرهنگیه فکر نکنم دیگه باهاش رفت و آمد کنن😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من خودم تا بحال با یکبار مصرف پذیرایی نکردم ظرف چینی میذارم ولی خب مساله ای هم نیس که انقد بخاد بهت بربخوره که لب به چیزی نزنی خواسته زحمت ظرف شستن چ خودش و چ شما نداشته باشید مساله ی خاصی نبوده

الهی گاهی نگاهی 
چقدر ادا اصول دارید، ما بخوایم به یکی حال بدیم و خیلی برامون عزیز باشه از بیرون کوبیده سفارش میدیم خ ...

مگه ما نمیتونیم به خودمون حال بدیم بریم رستوران لاکچری غذا بخوریم،کوبیده که دیگه عادیه همه سفارش میدیم، بحث زحمتیه که من پای گاز بمونم چندساعت با جون و دل و سلیقه واسه مهمونام تدارک ببینم با خانومی که فکر میکنه از بیرون غذا گرفته خیلی هنر کرده و هزینه کرده فرق میکنه مگه هزینه برای ما کمتر میوفته

من نگفتم کسی که این کارو میکنه اشتباهه گفتم خودم خوشم نمیاد همچین جایی دعوت بشم شرایط ندارن خب دعوت نکنن

برا اونم یه حرف و صفحه جور میکنن وای دیدی دقیقه نود کنسل کرد عجب ادمیه کلا مردم همیشه حرفی دارن ...

آره هستن همچین آدمایی متاسفانه که درکشون پایینه، من خودم هم مهمونی داشتم که کنسل کردم و بلعکس طرف زنگ زده شرایط نبوده کنسل کرده البته که سر فرصت جبرانش کردیم خداروشکر

سفره و لیوان یکبار مصرف خیلی رایجه مخصوصا مهمونی تعداد بالا ، اما دیگه قاشق یبار مصرف ندیده بودم برا مهمون بذارن دیگه این خانوم یکم خرمالو باید بخوره

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
سفره یه بار مصرف مگه چشه؟  منم سفره ی بار مصرف ميندازم برا مهمون  چون بدم میاد یه نفر جل ...

ما هم برای مهمونیای زیاد از سفره یکبار مصرف و لیوان یکبار مصرف استفاده میکنیم