2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زوجی رو میشناسم هم سن و سال خودمون.. این دو تا شدیدا مینیمال پسندن. تو خونشون فقط دو تا قاشق، دو تا چنگال، دو تا لیوان، دو تا بشقاب، دو تا کاسه خلاصه از همه چی فقط دو تا دارن. ماشین لباسشویی نخواستن چون جاگیره یخچال از این ایسکول میگن فکر کنم کوچولوئن از اونا گرفتن فرش یه دونه واسه وسط اتاق ...ساده ساده زندگی میکنند با اینکه ماشالا دوتاشون پزشکن و وضع خودشون و خونواده هاشون خوبه. حتی کسی براشون هدیه ظرف ظروف یا وسیله خونه بیاره میدن به بابا مامانشون میگن لازم نداریم و اضافه است.

وقتی مهمون میاد چیکار میکنن؟ خب مجبورند یکبار مصرف بگیرن خب😅 به صمیمی ترها هم میگن خودتون ظرفاتونو بیارید😅

سخت نگیرید بابا.. آدما متفاوتن. ممکنه یکی باشند مثل این زوجی که من دیدم و اتفاقا خیلی محترم و عزیز هستند. 

سفر تمیز کردن و ظرف شستن احترام به مهمانه از نظر شما یعنی؟

منومیرم مهمونی میبینم سفره پلاستیکی گذاشته خیلی ناراحت میشم چون هم یکم چندشم میشه هم عذا میگیرم کدوم یکی از مهمونای بدبخت باید اینو پاک کنیم. 

لیوانم همینطور شستنش خیلی سخته. تا حالا کسی جلو ظرف یکبار مصرف نذاشته ولی اگه بذاره اتفاقا ذوق میکنم که ایول میتونم بدون عذاب وجدان بشینم و کمک نکنم تو ظرف شستن و هم خودم راحتم هم میزبانم

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
بیشتر توضیح بدین چطور توقع نداشته باشیم مثلااگه خواهرم کاری داشته باشه من میرم کمکش  بعد اگه ...

یعنی تا جایی که میتونیم تمام تلاشمون در این جهت باشه که در تمام ابعاد مستقل باشیم و به خودمون متکی باشیم،

در تمام ابعاد مادی و معنوی

مثلا در همین مثالی که گفتین، به طور مثال خیلی هم خوبه که من برای رضای خدا دستگیر بندگان خدا باشم و کمکشون کنم، به خصوص نزدیکان و عزیزانم

اما باید تلاش کنم قصد و نیتم تنها رضای خدا باشه و بس

نه اینکه توقع داشته باشم چند صباح دیگه خواهرم واسم جبران کنه .

قبول دارم واقعا سخته و نیاز به خودسازی داره ، اما نکته ش در همینه که همین رنج و سختی هست که باعث رشد و تعالی انسان میشه.

در آرامش و راحتی رشدی وجود نداره!

و نتیجه لذت بخش دیگه ای هم که داره آرامشه👌

اگه دقت کنیم میبینیم ریشه بسیاری از ناراحتیها، دلخوریها، تنش ها، استرس ها، در همین توقع داشتن از دیگرانه.

وقتی چشمداشت و توقعمون از آدما قطع بشه دیگه دلیلی برای ناراحتی و غصه های بی مورد نیست. 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

من تا حالا یه بار مصرف برای خودمونم  استفاده نکردم چه برسه برای مهمون 

ولی جایی اینجوری پذیرایی کنن غذامو میخورم تشکر هم میکنم شاید تو دلم خندم بگیره که باد پنکه سفره رو جمع میکنه ولی به رو خودم نمیارم چون کلا آدم سختگیری نیستم 

نمیدونم شاید به نفع اون خانوم شد غذا نخوردی اینجوری احتمالا ارتباطتتون قطع میشه معلومه اون آدم راحتیه شما سختگیر. البته تعادل بهترین چیزه

ماشالله 🌹

فقط اونایی ک میگن از سفره یبار مصرف بدشون میاد🙄

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

نتیجه ای که ازین تاپیک‌ گرفتم این بود اکثرا به زور مهمونی میدن و اینکارو دوست ندارن خب عزیزان من مهمونی ندید مگه مجبورید اگه کسی مجبورتون کرد دعوتش کنید یا سر خود اومد قبولش نکنید هیچکس راضی نیست اینطوری بره مهمونی بگن دهن کثیفش خورد به لیوانامون چندشمون شد از قاشقاشون فکر میکنم رسم مهمونی بین مردم حذف بشه بیشتر این کینه و دشمنی ها بین مردم از بین بره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

فقط اونایی که میگن ۸ نفر زیاد نیست!

خیلی هم زیاده

توان آدمها باهم دیگه فرق داره. من خودم به شخصه واقعا ۸ نفر برام خستگی میاره. با خودمون میشیم ۱۰ تا. تازه ظرفشویی هم دارم ولی بازم مجبورم قابلمه و یسری ظرفو با دست بشورم واقعا تا فرداش هلاکم.

از رویاهام اینه پری دریایی شم🧜🏻‍♀️😇