2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
اون به شما بی احترامی نکرده که فقط تنبلی و بی سلیقگی خودشو نشون داده همین

امضات تا ااااااابددددد حقه

برای روشنفکریهاشون و آزادیهاشونم دسته بندی دارن 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داشتی ناراحت بشی،اصلا کسایی رو درک نمی کنم که مهمون دعوت میکنن و بعد از پس یه مهمونی ساده برنمیان، آقا دعوت نکن اصلا، این با ساده برگزار کردن خیلی فرق داره، فرق این دو تا رو متوجه باشید خواهشا

من بیرون شهر هم میریم توی یه زنبیل ظرفای ملامین میبرم که یه بار مصرف استفاده نکنیم.حتی دور دور هم که ...

خیلی از کشورا کیسه پارچه ای میبرن برای خرید چون باید برای هر پلاستیک یه مقدار پول بدن حتی ظرف قهوه هم با خودشون میبرن حتی شیشه حبوباتشونم با خودشون میبرن پر میکنن میارن تا پلاستیک نخرن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ترجیح میدم با ادمایی که متوقع هستن و فقط دنبال ایراد گرفتن هستن رفت و امد نکنم... ما رفت و امد میکن ...

میتونست جای هزینه کردن برای ظرف پلاستیکی و این که سلولهاتو سرطانی کنه چون ظروف یکبارمصرف مخصوصا پلاستیکیاش سرطان زا هستن یه ظرف ژله درست کنه یا یه نوشیدنی بذاره سر سفره یا سبزی خوردن بگیره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
حال روحی اصلا به یکبار مصرف کردن نداره با همون حال روحی بد جای اینکه یکبار مصرف پهن کنه بشقاب و قاشق ...

شما احترامتو در بدترین وضعیت روحی و جسمی حفظ کن

حال روحی خاله من اونقد بدبود که حاص و حوصله هیچیو نداشت ولی تو شرایطی قرار گرفت که مجبور شد قبولشون کنه،وقتی حال روحی بدباشه دلت نمیخواد از تختت بیای بیرون چه برسه ظرف شستن و مهمونی دادن

بعدم من قضیه خالمو تعریف کردم که ممکنه براهرکسی پیش بیاد و با اسی بودم که ادم ممکنه تو هرشرایطی باشه و درک کردن و احتمال دادن هرچیزی ممکنه،هرکسی نظر خودشو داره و کسی قرار نیست نظرشو به کسی تحمیل کنه شما میتونی هرجور دوست داری برخورد کنی بامهمونت عزیزم

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
حق داشتی ناراحت بشی،اصلا کسایی رو درک نمی کنم که مهمون دعوت میکنن و بعد از پس یه مهمونی ساده برنمیان ...

دقیقا همش میگن ساده بگیرین انگار مشکل لین بوده یه جور غذا سر سفره بوده بابا همین بشقاب و قاشق و چنگالی که همه تو خونشون دارن حتی اگر ست نباشه خیلی شرف داره به پلاستیکی 

دقیقا باور کن من الآن اینجا فهمیدم ظرف یکبارمصرف رو بعضیا بی احترامی میدونن ما تو مهمونیامون استفا ...

والا مامان منم که مال یه نسل قبل تر هست اینطوری فکر نمیکنن

ادم میمونه چی بگه

تو‌این‌گرونی و تورم مهمونی بدی به جنس ظروفت هم ایراد بگیرن🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

شما یک بار مصرف رو بی احترامی می دونید اما من اینکه میزبان کم غذا درست کنه رو بی احترامی می دونم.مثلا برای چهار نفر اندازه دو نفر غذا درست کنه.وگرنه به نظرم یک بار مصرف بی احترامی نیست.

مادر شوهر من دعوت می کنه هیچ چی هم یکبار مصرف نیست اما به من تعارف نمیزنه و همیشه هم اندازه ی دو نفر غذا میذاره جلوی چهار نفر حالا کدوم بیشتر بی احترامیه

شما احترامتو در بدترین وضعیت روحی و جسمی حفظ کن حال روحی خاله من اونقد بدبود که حاص و حوصله هیچیو ن ...

خالتون الان بچه دارن؟

حق داشتن خیلی شرایط سختی بوده😔

شما احترامتو در بدترین وضعیت روحی و جسمی حفظ کن حال روحی خاله من اونقد بدبود که حاص و حوصله هیچیو ن ...

حرف شما درسته ولی این شرایطی که شما میگین مخصوصا مهمون که غریبه بوده خیلی نادره نمیشه به همه موارد تعمیمش داد

شما یک بار مصرف رو بی احترامی می دونید اما من اینکه میزبان کم غذا درست کنه رو بی احترامی می دونم.مثل ...

من بی محلی کردن میزبان برام بی احترامی هست

اونقدر کم غذا درست می کنه که یه بار مهمونی داده بود اندازه ده نفر من رفتم دستامو بشورم برگشتم خورشت قیمه چیزی نمونده بود برنج هم اندازه یه کف دست.کدوم بی احترامی به نظر شما؟

فقط اونایی که میگن کاش ظروف یک بار مصرف تو مهمونیا جا بیفته     شما این همه آلودگی محیط ز ...

چون احتمالا جایی هستن متوجه وخامت حال زمین نیستن.یا اینهمه مشکلات زیست محیطی رو نمیبینن.دو سال دیگه خودشون درگیر شدن متوجه میشن.طرف میگه وسواسم یه ساعت تو حمومم دست خودم نیست به جای درمان.بعد من جای زندگی میکنم که سالهاست قطعی اب داریم.از شش هفت ساعت حداقل تا بیست ساعت.جایی رد میشم میبینم طرف شلنگ گرفته کوچه رو میشوره قلبم تیر میکشه.بعد یکی میگه من تو شهرم اب کم مصرف کنم شهر شما اب قطع نمیشه؟یعنی اطلاعاتشون از محیط زیست انقد.تا زمانی که خودشون درگیر بشن.هنوز متوجه فاجعه پلاستیک و این ظروف نیستن تا روزی که به جای درخت و سبزه چشمشون زباله ببینه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷