2777
2789
عنوان

اگ پدرتون پزشک بود و میگفت

124 بازدید | 10 پست

سر کار نرو بشین درس بخون چند ماه پزشکی بساری خرج و همه چیت رو هم میدم 

۲۴ سالت هم باشه انجام میدی؟ یا مثل احمقا میری سر کار ک عذاب وجدان بیکاری نداشته،باشی

کارم هم پیرا پزشکی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه با فراغ بال به پشت میز مطالعه پرواز میکردم و روزی ۱۷ ساعت درس میخوندم .

هم از بیمه پول بیکاری میگرفتم هم از بابام 😂😍🤣

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

خب معلومه با فراغ بال به پشت میز مطالعه پرواز میکردم و روزی ۱۷ ساعت درس میخوندم .هم از بیمه پول بیکا ...

احساس بدی پیدا نیمکردی به خودت؟

نمیدونم چرا من احساس بدی دارم ولی میدون ماین فرصت هیج وقت تکرار نمیشه چون در مرز ازدواج هستم و بعدش بدبخت میشم،دیگ

احساس بدی پیدا نیمکردی به خودت؟نمیدونم چرا من احساس بدی دارم ولی میدون ماین فرصت هیج وقت تکرار نمیشه ...

برعکس خوشحال باش 

از اینکه پدرت میخواد همه جوره ساپورتت کنه تا به هدفت برسی .اونم کسیکه خودش پزشکه و از آینده شغلیش آگاهه وکمک درسی و کاری خوبی درآینده برای تو میشه 

وقت و از دست نده 

فرصت و غنیمت بشمار 

ولی راه برگشت به کار قبلی رو باز بزار که اگه خدایی نکرده قبول نشدی بتونی برگردی سرکارت 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین