2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
موقع که خودتم میخای بری مهمونی  میزبان درک میکنید که بخاد پزیرایی کنه برا ۱۰ نفر یا فقط برا خ ...

بره من اینجوری نیست ک کسی درک کنه مثل گاو عید نوروز امسال ریختن تو خونه ام هیچ کس ام کمکم نکرد یه بچه ۶ ماه تازه واکسن زده تب دار مهمون داری کردم اسیر شدم پریود هم بودم نمیشه گفت بعضی ها جون به جونشون کنی بیشعورن هیچ وقت یادم نمیره چه قدر ظرف شدم مریض شدم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز این خوب بوده که.جاریم مارو دعوت کرد غذا از بیرون سفارش داده بود همنجوری نفری یدونه گذاشت جلومون. ...

پ باید چکار میکرد عجبا

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
همون دیگه اگه میزبان کثیف باشه یکبار مصرفشم کثیفه پس تصور اینو نداشته باش یکبار مصرف استفاده کنن برا ...

اونی که یبار مصرف میاره اگه وسواس داشته باشه برا ظروف خودش داره و نمیخواد ما توش غذا بخوریم پس اون همچنان برا خودش تمیزه

ولی منم اگه مهمونش باشم ترجیح میدم همون یبار مصرف بیاره

{ جانی دپ سابق }
مگه مجبوره مهمونی بده؟

بعضی وقت ها اره دیگه آدم مجبوره الان عید امسال بچه ام ۶ ماهه بود واکسن زده بود تب داشت شوهر گاو من کل خانواده بیشعورش شام دعوت کرده بود الان چه جوری بهش بگم دعوت نکن ؟ 

اونی که یبار مصرف میاره اگه وسواس داشته باشه برا ظروف خودش داره و نمیخواد ما توش غذا بخوریم پس اون ه ...

از رو تمیزی نیست از رو تنبلیه ادم تنبل هم تمیز نبست هرچند وسواس یه نوع بیماریه و معمولا آدمای وسواسی برعکس اصلا تمیز نیستن فقط ذهنشون وسواس داره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

حق داری ناراحت بشی ولی نه در حدی که خوابت نبره 

سفره و لیوان یکبار مصرف به نظرم ایرادی نداره 

ولی قاشق و بشقاب دیگه خیلی ضایعس 

بعضیا خیلی مهمونی هاشونو راحت میگیرن مثلا یه نوع غذا میدن یا مخلفات یه نوع 

به نظرم مهم روی باز میزبانه 

اگر روی باز نداشته باشه پذیرایی شاهانه هم باشه دوست داری هر چه زودتر فقط بری 

یعنی همین امشب ک من اژ ظرف ی یارمصرف برااولین باراستفاده کزدم این تایپکو بایدببینم 

تولدپسرم بود برااینکه ب خودمو پسرم خوش بگذره همه چیزو سلف گذاشتم وظرف ی بارمصرف کسیم بهش برنخورد

یعنی همین امشب ک من اژ ظرف ی یارمصرف برااولین باراستفاده کزدم این تایپکو بایدببینم  تولدپسرم ب ...

چندتا مهمون داشتی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها...اسی...ما هام از ی بار مصرف استفاده میکنیم و هدفمون اینه ک بجای اینک ظرف بشوریم بشینیم دور هم حال کنیم.اسی.تحقیق کن.اگ براهمه ی بار مصرف میذارن قصد بی حرمتی نبوده.بپذیر ک مدل پذیراییشونه.من بیحرمتی توش نمیبینم

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲