2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188543 بازدید | 1093 پست

چ ربطی به احترام داره 

حتما توانشو نداشته با خپاسته راحت تر برگذار کنه

غذای بد گذاشت جلوت؟غذاشون کم بود یا در حد مهمونی نبود؟ا

منم با یک بچه دوساله شلوغ گاهی شده لیوان یکبار مصرف میارم چون نه توان شستن دارم نه وقتشو ،همین ک دعوت میکنم و احترام میذارم و پذیرایی میکنم  بنظرم کافی باشه تا دوتا کاسه بشقاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب مگه چیه چه ایرادایی میگیرینا دنبال زیر بغل مارین؟! خب مهمونی رفتین لذتشو ببرین دیگه به ظر ...

اره والا منم باید صد لایه دستکش بندازم موقع ظرف شستن و واقعا از ته دلم دوست دارم یه روز تو مهمونیا ظرفام مثل سفره ها یه بار مصرف بشن😅

خب شاید بنده خدا وقت برای شستن ظرف ها نداشته یا اینکه ظرف مناسب پذیرایی از نظر خودش نداشته حالا هر چی

وقتی غذا مناسب بوده چرا مهمان باید ناراحت بشه؟

اصلا هزینه خرید یکبار که از استفاده ظرفای خونه بیشتره 😒

شاید واقعا یکی یه دلیل خاصی داره سریع بهش مارک نچسبونیم

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 

شاید بنده خدا بیمار بوده یا مثل شهر ما انقدر هوا گرمه نه میتونیم لباسشویی و ظرفشویی روشن کنیم بخاطر نوسان برق و اینکه همزمان با اسپیلت و کولر نمیکشه برقا .و از طرفیم نمیتونیم زیاد پای ظرفشویی باشیم هم اب کم فشاره و گرمه 

حالا کاری نداریم زشته این حرکت یا نه ولی واقعا چه چیزایی براتون مهمه خب هرچی بود برگشتی تموم شد و رف ...

من بهم برخورد! انتظار اون نوع پذیرایی سرسریو نداشتم 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

والا من اصلااا ناراحت نمیشم 

اتفاقا خوشحال هم میشم که طرف نخواسته وقت برای جمع کردن و شستن بزاره و بیشتر میشینه پیشمون 

اتفاقا خودمم با بعضیا که واقعا دوست دارم وقت بیشتری باهاشون بگذرونم ظرف یه بار مصرف میزارم تا سریع جمعش کنم و بشینیم پیش هم 

تا حالا نه از کسی ناراحت شدم نه کسی ازم ناراحت شده و همه هم شاد و خندون از خونم رفتن

حالا بده شما راحت ظرف نشستی 

ول کنید بابا هر خونه ای ی آدابی داره 

من خودم سفره ی بار مصرف میندازم چون به نفع مهمان هست و خود مهمان زحمت پاک کردن نمی‌کشه 

از طرفی تو آپارتمان ۶۵ متری بی بالکن جای شستن سفره ندارم 

یه شب مهمون دارین دیگه این مسخره بازیا چیه خسته میشم نمیتونم بعدش جم کنم بشورم ال کنم بل کنم خب دعوت نکنید مگر با طرف خیلی خودمونی باشید و رفت و امد خیلی زیاد باشه و نزدیک باشین 

چه زود یک سال شد....😔💔   
عزیزم کسی که حال و حوصله جمع کردن نداره مهمون دعوت نکنه! چ خرجی اخه😂 ن میوه ای ن شربتی ن دسری هیچی ...

وقتی تاپیک میزنین اولش بنویسین تاییدیه میخام برا رفتاراشتباهم 

بدتراز اشتباه اینه که قبولش نکنی و هی کارخودتو توجیه کنی  

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...