2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188543 بازدید | 1093 پست
شاید بنده خدا بیمار بوده یا مثل شهر ما انقدر هوا گرمه نه میتونیم لباسشویی و ظرفشویی روشن کنیم بخاطر ...

عزیزم ادم بیمار که مهمون دعوت نمیکنه

ن نوسانی بوده ن شلوغیی

سرجمع ۸ نفر بودیم میگم! 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفره یه بار مصرف مگه چشه؟  منم سفره ی بار مصرف ميندازم برا مهمون  چون بدم میاد یه نفر جل ...

موافقم 

والا من زیاد مهمون میاد برام 

همیشه هم سفره پهن میکردم 

بعد از صرف غذا هم بدو میرفتم آشپزخونه برای تدارک چای و میوه ی بعد شام 

چند باری دیدم سفره رو همینجوری مچاله کردن انداختن گوشه آشپزخونه کسی پاکش نکرده بود

منم جدیدا یکبار مصرف پهن میکنم اگه تعداد زیاد باشه 

سفره ولیوان هیچی،ولی قاشق وبشقاب یکبارمصرف دیگه خیلی ضایعه مگه رفتی مسجدنذری بخوری،طرف یا زیادی تنبله،یا فکرکرده اینجوری باکلاس ترمیشه 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
وقتی تاپیک میزنین اولش بنویسین تاییدیه میخام برا رفتاراشتباهم  بدتراز اشتباه اینه که قبولش نکن ...

اها باشه حق با شماس! 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

منم روم نمیشه اینجوری پذیرایی کنم بهم بر هم میخوره ازم اینجوری پذیرایی کنن حق داری اسی

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
حتما غذاش خوب بوده که جرات نمیکنی بگی چی بود. نظرتم اصلا مهم نیس بدرک که نخوردی

خدا شفات بده فقط 

سواله برام اونایی که میگن چه اشکال داره مگه شما توخونتون ظرف چینی وآرکوپال ندارید که یکبارمصرف میزار ...

اتفاقا هم‌ چینی دارم هم آرکوپال گلم 

اونموقع که ازدواج کردم اینقدر ظرف یه بار مصرف مد نبود و ضمنا خب اوایل ازدواجم ازشون استفاده کردم 

ولی الان که سنم بیشتر شده و کمر درد و ... دارم ترجیح میدم یه بار مصرف استفاده کنم 

ضمن اینکه الان حس میکنم فرهنگ آدمها بالا رفته و اکثرا دنبال راحتی هستند تا تعارفات الکی

شاید مشکلی داره مریضه سختشه ظرف بشوره  ما الان ۴ نفریم انقدر ظرف کثیف میشه که نگم برات اونوقت ...

دقیقا من اینماه به عمل داشتم ک حالمم اصلا خوب نبود ،عمل قشنکی هم نبود ک به کسی بگم فقط مامانم میدونست از روز هفتمم برام مهمون اومد ،بسختی پذیرایی میکردم شاید اون بنده خدا هم تو این شرایط بوده البته من مهمون ناخونده داشتم ک شبم میموندن 

یا  نرین خونه کسی اگرم رفتین دیگه آبروی طرف رو نبرید 😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم