2777
2789
عنوان

از درد معده نمیتونم بخوابم کمک

66 بازدید | 9 پست

عصر رفتیم بلال خوردیم روش رب انار زدم ترش بود ،همونجا معدم سوخت 

یه دونه نارنگی خوردم و شبم مهمون بودیم فسنجون ترش بود نابود شدم 

فاموتیدین خوردم نون سوخاری خشک خوردم فایده نداشت چکار کنم

بابونه یا نعنا اگه داری دم کن بخور. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بلال خیلی سنگینه لعنتی

منم یه شب اینجوری شدم خیلی سخت بود

اگه نعنا داری دم کن بخور، چایی نباتم خوبه

سعی کن بزورم که شده باد معدتو خالی کنی

عسل هم اگه باشه یه قاشق چایی خوری بخوری خوبه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلال خیلی سنگینه لعنتیمنم یه شب اینجوری شدم خیلی سخت بوداگه نعنا داری دم کن بخور، چایی نباتم خوبهسعی ...

چای نبات خوردم ولی خوب نشد ،فقط آب اونم تا دو سه دقیقه بعد از خوردن اب خوبه بعدش دوباره شروع میشه

نعناع خشک پودر شده دارم ،میشه؟

بله میشه 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

عزیزم اگر مشکل معده ات ترش کردن مداوم هست 

و با خوردن رب یا غذای ترش و ربی گوجه ای حس ترش کردن و سوزش نزدیک مری پیش میاد برات خیار یا سیب درختی بخور روش ترش کردن و اسید معده مهار میشه باهاش آروم میگیری 

همسر منم اینطوره جدیدا با آزمایش معلوم شد میکروب معده گرفته و چند دوره باید قرص بخوره 

توی اون تاپیکت گفتی مشکل معده داری اول برو دکتر عمومی ازمایش کلی برات بنویسه به همراه آزمایش مدفوع برای تست میکروب یا ویروس معده 

بعد بروپیش متخصص گوارش یا داخلی ببین مشکل معده ات چیه سر سری نگیر اگر همیشه اینجوری 

ان شاء اله چیزی نیست حل میشه 

الان دکتر بودم اندوسکوپی نوشت برام ،ترسناکه؟

اگه میکروب معده باشه نه چیز ترسناکی نیست خوب میشه 

دکتر گفت میکروب معده از آب یا غذای آلوده یا فسد فودها و غذاهای بیرونه یک دوره دارو میده دوماه بعد دوباره آزمایش تکرار میشه اگه خوب نشده بود دوباره دارو مینویسه 

اما خوب میشه گفت مسری هم هست حالا منم گفتم آزمایش بدم ببینم چون انگار منم معده ام حساس شده مثل قبل نیستم که هیچی روم اثر نداشت 

دکتر چی گفت بهت تشخیص احتمالی نداد ؟

ان شاء اله که چیزی نیست خوب میشی