2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188543 بازدید | 1093 پست
واااااای توروخدا راست میگیخدا لعنتشون کنه گداهای بدبخت رو مال من که بلانسبت از خر خرترن انقد بدم میا ...

حالا اینا حقوق دارن ،باغ ندارن ولی کلا دوتان ،ولی خیلی بیعارن،اصلا میگن ما راحتیم بخدا اونا چندباری که اومدن من بهترین پذیرایی کردم،مادرشوهر من سالاد کاهو رو تجملاتی میدونه و خرج اضافه،شاید یکی دوبار سالاد شیرازی درست کرده باشه،صبحا پنیر تبریزی میخورن چون خودشون دوست دارن ،عیدا من ندیدم هیچکدومشون آجیل بذارن ایندفعه رفتیم خونه یکیشون روی نیز آجیل و شکلات اینا بود ولی تعارفمون نکردن یادم میوفته حرصم میگیره،کلا خسیسن

حالا تو ک فهمت خیلی بالاست هنوز نمیدونی قاشق یک بار مصرف چجوریه ک میگی اشکاای نداره خودتونم پس از او ...

آخی عزیزم تو که مغزت کوچیگتره با این طرز صحبتت که پر از عقده هستش...به هرحال من علاقه ای به بحث با شما ندارم ...تو خوبی تو جلو بشین   

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا دو روزه بی احترامی و ایحرفا حاشیه ای مریضتون میکنه خداییش

حرف حق 

یه عده واقعا باید رو طرز فکر و صحبتشون کار کنن....کاش همه ی ما به این درک برسیم قرار نیست همه ی آدما مثل هم باشن و با هر تفاوتی که داریم به هم احترام بزاریم 

شما از اون هایی هستی که برای شکمت میری مهمونی نه برای دور هم جمع بودن.  چه پر توقع که دسر هم میخواستی. خیلیا دسر بلد نیستن درست کنن یا خیلی وقت گیره براشون. 

لطفا جمع کنید شکمتون رو یه کم از سیاهی قلبتون کم کنید 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
ارزش من ب ظرف نیست ب دلم هست. من زیاد ظرف انبار نمیکنم کابینتای من حکم دکور دارن...  ب خودم و ر ...

احسنت به طرز فکر و فهم بالات 

همین ک زحمت کشیدن و تدارک دیدن خودش جای تشکر رو داره 

پس زحماتشون رو باید در نظر می گرفتید    نه ظروف یکبار مصرفشون رو

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

ظروف یکبار مصرف هم باعث آلودگی محیط زیست میشه و هم غذا خوردن توی این ظرف ها بخصوص اگر غذای داغ توش بریزن باعث بیماری و از جمله سرطان میشه. حالا سفره یه بار مصرف یه چیزی ولی ظرف و ظروف و قاشق چنگالش و... رو استفاده نکنید.

اجاره نشینم و موقع اسباب کشی 

یکبار گفتم سبک باشه همه لیوان چینیان و بشقابهای مهمونی و سفره و ...خلاصه همچین رو گذاشتم انباری مامانم کلا یک دست شش نفره دارم بیشتر از اون باید یکبار مصرف بذارم 

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
حالا اینا حقوق دارن ،باغ ندارن ولی کلا دوتان ،ولی خیلی بیعارن،اصلا میگن ما راحتیم بخدا اونا چندباری ...

وااااای یعنی برادرشوهرداشتم فکر میکردم جاریمی لابد اما ندارم انگار داریم راجع به یه نفر حرف میزنیم اینام همینجور اما شوهرم ولخرج هی خرج اونا میکنه افتضاحن افتضاح اصلا نمیشه بیان کرد کاراشونو غذای پس مونده رو تا وقتی میخورن که بوی گند بگیره

توی مهمونی ها ،یکبار مصرف رو ترجیح میدم به قاشق چنگالهایی ک دهن صدنفر رفته و..🥴🤢

وای گفتی

فکر کن بزاق نفر قبلی به قاشق خورده حالا درسته شسته میشه ولی بخوای تا عمق قضیه بری چندشه😁

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

وااااای یعنی برادرشوهرداشتم فکر میکردم جاریمی لابد اما ندارم انگار داریم راجع به یه نفر حرف میزنیم ا ...

وای دقیقا شوهر من اصلا شبیه اونا نیست،مادرشوهر منم خیلی غذای مونده میخورن ،وای صد بار گرم میکنی یخچالشون باز کنی یه ماستخوری برنج اونور،یه ذره خورشت اینور ،آش هزار سال پیش

من گفتم ما برنج مونده نمیخوریم با اینحال برای ما دوباره داغ میکنه،وای پیازای خورد شده نمیدونم اونروزی از کجا اورده بود توی کیسه معلوم بود پوست کنده شده سر سفره بود نخورده بودن اینم نگهداشته بود،میگفت فلانی پیاز که خیلی گرونه من نگه میدارم استفاده نیکنم،پیاز که پوست کنده نیشه کلی میکروب میگیره،ای خواهر بشینم تعریف کنم مثنوی میشه برات