2777
2789
عنوان

کسایی که بامداد خمار خوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 84 پست
من پشیمون شدم از خوندن شب سراب

میدونی بامداد خمار

خیلی اغراق امیز رحیم و بدنشون داد 

اون کمک کرد بفهمم واقعا از 2تایپ متفاوت باهم جوش نمیخورن

واین به معنای بدبودن هیچ کدوم شخصیتا نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بامداد خمارخیلی اغراق امیز رحیم و بدنشون داد اون کمک کرد بفهمم واقعا از 2تایپ متفاوت باهم جوش ...

محبوبه هم خوب نبود بلد نبود زندگی کردن رو

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

آره مریضی قلبی داشت و آبله رو بود موهاشم کم پشت بود انگار ولی خیلی خانم خوبی بود

زن اول منصور سر زایمان میمیره 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه شخصیت رحیم رو سفید کرد

رحیم زیادم بد نبود

محبوبه نمیتونست زندگی در فقر کانل رو تحمل کنه چون خونه باباش خیلی رفاه داشت و پولدار بودن گاهی جاها محبوبم مقصر بود تلاشی برای زندگیش نکرد گذاشت مادر شوهرش ورود کنه خیلی راحت و باهاش درگیر نشد گذاشت همچیش نابود بشه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد